Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt bárki olyat, hogy...

Tapasztalt bárki olyat, hogy bölcsességfog műtét +ezt követő 3-4 nap rendszeresen cataflam szedése után nem jött meg a menstruációja?

Figyelt kérdés

2022. febr. 14. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2022. febr. 14. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Volt bölcsességfog műtétem, nem is egy, fájdalomcsillapítót is szedtem bőven, de a ciklusomra ezek semmilyen hatással nem voltak soha.
2022. febr. 14. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem emiatt maradt el a menzeszed.
2022. febr. 14. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár nem mostani a kérdés, de másnak még aktuális lehet, szerintem befolyásolhatja, mert a tájékoztatón szerepel, hogy a teherbeesést is nehezíti. Másrészt az ilyen műtétek, gyógyszerek, na meg a stressz egyébként is lehetnek hatással a ciklusra. Nemtudom, neked bódításban/altatásban volt-e, illetve kellett e antibiotikumot szedni, de nekem tegnap műtötték ki és 24 óra alatt amennyi mindent már beszedtem össze sem tudnám számolni. És az antibiotikumot kell szednem még egy hétig nyilván.
2024. márc. 19. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!