Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sosem voltam még nőgyógyásznál...

Sosem voltam még nőgyógyásznál, viszont szerintem HPV-m van. Nem orvosi tanácsadást kérek, szimplán csak arra lennék kivancsi milyen negativ reakciok jottek az orvosok felol, mikor valaki ilyen sokaig elhanyagolta az elso nogyogyaszati szurest? L23

Figyelt kérdés
Nem volt problemam a ciklusommal es soha nem volt olyan parkapcsolatom, ahol indokoltnak ereztem hogy elmenjek egy orvoshoz. Abbol feltetelezem, hogy hpv valamilyen formajarol van szo, mivel 2-3 hete 2szemolcs jelent meg ott alul. Eddig nem foglalkoztam vele, mondvan hogy kozel egy eve nem elek semmifele nemi eletet, de azzal nem szamoltam, hogy a lappangasi ido is lehet tobb honap.

2022. febr. 10. 11:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem fog "kiosztani". Sokan sokkal később mennek először.
2022. febr. 11. 07:57
 12/20 anonim ***** válasza:
28%

Nem fog kiosztani ezen ne is gondolkozz.

Megvizsgál, csinal rakszurest, megnézi a szemolcsoket es kesz.

Tudom nem kioktatást kertel, nem annak szántam csak mostantól ezekre figyelj oda.

2022. febr. 11. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:
47%

12

Csak nem bírod ki, ne oktasd ki... Majd odafigyel arra, amire akar.

2022. febr. 11. 10:02
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Te meg azt nem bírod ki hogy engem ne oltass ki. Szállj már le rólam. Jézusom.
2022. febr. 11. 16:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Oktass*
2022. febr. 11. 16:00
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

Én 22 évesen mentem először nőgyógyàszhoz. Előtte szűz voltam. Semmilyen reakciója nem volt az orvosnak. Az a dolga, hogy megvizsgáljon. Nem az, hogy ítélkezzen.

Én is rettegtem az első vizsgálat előtt, de hidd el max 10 perc az egész.

Még most is utálom az egészet. Januárban voltam legutóbb. Elkísért a párom,megvárt a váróban. Bármilyen vizsgálatra elmegyek, de nekem a nőgyógyászati ami miatt mindig szorongok valamiért.

Mindenképpen menj el orvoshoz. Kapsz valamit a problémádra, aztán el is felejtheted hamar. :)

Bátorság!

27N

2022. febr. 12. 10:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Beszéld meg patikussal (hátha az is tud rá adni valami szert),

aztán szintén telefonon hívd fel az orvost.

2022. febr. 13. 15:43
 18/20 Lili666 válasza:
36%

Szia!

Ne haragudj hogy igy ismeretlenül írok,de szerintem egy a problémánk,nekem szemölcseim lettek szintén és a nőgyógyász először megnezte es megállapította hogy az,nem akarlak megijeszteni,de nekem lézerrel távolították el,persze előtte kaptam injekciót,hát igen ez eléggé kellemetlen,de ha tényleg szemölcs akkor muszáj eltávolítani nekem ezt mondták..

Ha tudni szeretnéd hogy biztosan HPV van e akkor kifejezetten HPV tipizálás kell kérni,de ez fizetős sajnos, én is akkor szembesültem,11.000 fizettem a Mammut Synlab-nál,lwhwt h máshol drágább, nem tudom,ami biztos hogy ez tuti kimutatja ha HPV van ,nekem ezt mondták,vagyis persze a citologiat én is ajánlom mert ha bármi van akkor időben észreveszik, illetve a hüvelyi UH t ajánlom, nekem ma derült ki hogy cisztám van,meg elkuldtek tumormarkerre,na ezzel nwm ijeszgetni akarlak, én is mindig izgulok ha nőgyógyászhoz kell menni,de jobb ezen túl lenni hidd el..

Remélem hogy azért segítettem valamit😌

2022. febr. 21. 22:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! Elfelejtettem irni, de kozben elmentem szuresre es lezeres kezelesre is. Egyaltalan nem volt szornyu. Ugyhohy ha barki hasonlo helyzetben van/kerul menjen el es vizsgaltassa ki magat, nem lesz semmi extra.
2022. márc. 22. 00:47
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

19

Kösz, de majd mindeni eldönti, hogy ki akarja-e tenni magát ilyesminek, vagy sem.

2022. márc. 22. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!