A hüvelygyulladás orvosi kezelés nélkül is meggyógyulhat?
Figyelt kérdés
Pár napja, legfeljebb egy hete a hüvelygyulladás tüneteim észleltem magamon. Sose volt még ilyenem, nem tudtam, mi az, ezért csak vártam. 1-2 nap után, utánanéztem a tüneteknek, és úgy tűnt, ez lehet a probléma, de nem fordultam orvoshoz, mert most kellett volna megjönnie is (immár egy hete késik, de nagyon sokszor szokott, akár 1,5-2 hetet is). Azóta napról-napra enyhébbek a tünetek, elmúlhat magától?2021. márc. 1. 07:57
1/5 anonim válasza:
Dr. Internet még mindig nem tud diagnózis állítani...
Orvoshoz menj!!! Komoly problémák, akár meddőség is lehet a kezeletlen gyulladásoktól.
2/5 anonim válasza:
Bizony, kezeletlen gyulladas komoly gondokat tud okozni. Menj orvoshoz.
Nagyon el tudnak huzodni ezek a dolgok, lehet meggyogyul magatol, de csak fel ev mulva, addig meg szenvedsz, vagy mi? Hidd el, nem eri meg.
4/5 anonim válasza:
A betegségek többsége elmúlhat,ha a szervezet le tudja győzni a kórokozót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!