Sosem voltam még nőgyógyásznál, viszont szerintem HPV-m van. Nem orvosi tanácsadást kérek, szimplán csak arra lennék kivancsi milyen negativ reakciok jottek az orvosok felol, mikor valaki ilyen sokaig elhanyagolta az elso nogyogyaszati szurest? L23
Figyelt kérdés
Nem volt problemam a ciklusommal es soha nem volt olyan parkapcsolatom, ahol indokoltnak ereztem hogy elmenjek egy orvoshoz. Abbol feltetelezem, hogy hpv valamilyen formajarol van szo, mivel 2-3 hete 2szemolcs jelent meg ott alul. Eddig nem foglalkoztam vele, mondvan hogy kozel egy eve nem elek semmifele nemi eletet, de azzal nem szamoltam, hogy a lappangasi ido is lehet tobb honap.2022. febr. 10. 11:16
1/20 anonim válasza:
A dolga, hogy ellásson, nem a nevelés. Nem volt bajod, minek mentél volna? Sokan nem mennek szuresre se csak úgy,ez semmi.
Persze, ki lehet fogni bunkó orvost akárhol.
2/20 anonim válasza:
Semmilyen negatív reakció nem jött. Elmentem, szűrettem, mikor kérdezte, mondtam, hogy nem volt még, megcsinálta, aztán később megkaptam az eredményt. Ennyi. Hozzátéve, én tünetek nélkül szűrettem, tehát a te eseted nyilván némileg más.
3/20 anonim válasza:
A 23 éves kor teljesen normális; amúgy sem dolga a cseszegetés. Köze meg pláne nincs hozzá. Nem fog szólni semmit.
4/20 anonim válasza:
Ki nem szrja le, mit pampog? Nem dolga ítélkezni, ennyi.
5/20 anonim válasza:
Ha szexelsz akkor illett volna mar meglátogatni a nőgyogyaszt éves rákszűrés miatt….
7/20 anonim válasza:
Én meg a véleményemet írom le, van vele valami gondod?
Akkor is ízlett volna elmenni, most ha baj van hiába sír itt.
9/20 anonim válasza:
Értem én, de világosan leírta a kérdező, hogy nem kér kioktatást. A kérdésére nem válaszoltál.
10/20 A kérdező kommentje:
En is tudom, hogy kellett volna, de eddig nem volt olyan panaszom, ami ravett volna arra, hogy tullepjek a felelmeimen. Pont ezert is tartok attol, hogy kifogok egy kiosztos orvost es csak novekedni fog ez a felelem/halogatas
2022. febr. 11. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!