Ebben az esetben mi a teendő?
Figyelt kérdés
Húgyhólyag gyulladásom van már 1 hónapja, és nem tudok antibiotikumot szedni, mert már annyit szedtem, hogy nem bírja a gyomrom. Szédülök, fáj a hasam, hányok minden antibiotikumtól. Az urológus orvosom már a második antibiotikumot írta fel. Azt mondta az sokkal gyengébb, de bevettem belőle és egyből szédülés, hányinger, hasfájás.. De ha nem szedek antibiotikumot nem gyógyul meg a gyulladás és már félek, hogy lesz valami szövődménye. Mit tegyek? Valaki volt már így?2022. febr. 5. 22:04
1/3 anonim válasza:
Hát hirtelen egy olyan jutott eszembe , mint a gyerekeknél, intravénásan kapni.
Nem tudom lehetséges-e , valószínűleg kórházbafekvés kell hozzá, esetleg kérdezd meg erről a lehetőségről az orvosod
2/3 anonim válasza:
Irass fel gyomorvédőt!!! Pl Noacid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!