Ilyen esetben mi a teendő?
Figyelt kérdés
jött egy behívólevél méhnyakszűrésre de még szűz vagyok akkor is megcisnálják ha az vagyok . Akartam egyszer ilyenre menni de az orvos azt mondta hogy nem csinálja meg mert szűz vagyok2022. jan. 25. 14:22
1/15 Contefleur válasza:
Szűz lányoknak nem szokták ezt megcsinálni. Semmilyen behatolásos vizsgálatot nem szoktak csinálni, csak max ha nagyon indokolt.
2/15 A kérdező kommentje:
de miért küldenek levelet akkor?
2022. jan. 25. 14:33
3/15 A kérdező kommentje:
ok feltételezik hogy nem vagyok szűz ilyen korba de az vagyok.
2022. jan. 25. 14:34
4/15 anonim válasza:
A rendszerükben be van állítva egy bizonyos korhatár, ami felett minden nőnek kiküldik. Itt senki nem feltételezi, hogy te szűz vagy vagy sem.
5/15 anonim válasza:
4. Mi? erről még nem is hallatom, tudtommal csak mammográfiás vizsgálat miatt küldenek levelet. Se én se az anyám nem kapott soha méhnyakrák szűrés miatt semmit. Én 25 vagyok anyám 53.
8/15 anonim válasza:
Én is szoktam kapni. Ne foglalkozz vele, a te esetedben nincs semmi teendő.
9/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele; életkor szerint küldik automatikusan.
10/15 anonim válasza:
7
A Nemzeti Népegészségügyi Központ. Rákeresnek nemre és életkorra és küldenek egy levelet mindenkinek. Annak is, aki esetleg magánban volt. Nem kell foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!