Miért vérzek ilyen sokat mikor soha nem szoktam?
Figyelt kérdés
Kb. egy éve kezdtem el menstruálni és nem nagyon volt semmi mert tesztoszteron túltengésem volt és elég egészségtelenül éltem addig a pontig amig 3-4 havonta jött pár csepp vér, most pedig hirtelen elkezdtem sportolni, egészségesen enni és gyógyteákat inni amik segítik a normál hormontermelést, erre egy nap alatt 7 4 cseppes betétet teljesen átvéreztem, ez miért lehet? Most jött ki minden ami ezelôtt nem?2022. jan. 25. 19:57
1/3 anonim válasza:
Nem vérzel sokat. A 3-4 havonta pár csepp az nem menstruáció. Igen, lehet, hogy vastagabb a méhnyálkahártya, mint lenne egyébként, ha eddig minden hónapban levált volna.
Hány éves vagy, ki diagnosztizálta a tesztoszteron túltengést, milyen kezelést kapsz?
2/3 anonim válasza:
Ez hol sok?
Teljesen normális mennyiség.
Nekem pl második nap simán elmegy 4 betét, éjszaka pedig 2 tampon (akkor nem betétezek, mert az éjszakait is átáztatom sajnos)
3/3 anonim válasza:
Te sem tudod milyen az erős vérzés. Ha olyan lenne neked, mint az enyém volt mindig is, akkor lennél bajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!