19. ciklusnapon mitől vérzek? Általában a mensi előtt
pár nappal szoktam barnázni de ez most még korai lenne.
Azt hiszem a 15. napon volt pé-m. Ez lehet a
beágyazódástól esetleg?
Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen? Ha igen mi lett belőle?
2009. febr. 3. 08:16
1/5 anonim válasza:
Sajnos arra nem tudok valaszolni, hogy mi lett belolle csak annyit szeretnek irni, hogy en is ugyan ebbe a helyzetbe vagyok. Tegnapelott este barnazgattam, tegnap meg vereztem, most meg mar ahogy elnezem barnazgatas es nagyon keves van. Nekem meg 10 nap a mensimig. En is kerdezgettem itt, hogy nem-e tudja valaki mi lehet, volt aki azt irta, hogy korabban volt a peteeres es ez lehet a beagyazodas, volt aki azt irta, hogy ez az ovulacios verzes. Volt egy valaszolo aki azt irta, hogy o is ugyanigy volt es kiderult, hogy ciszta. Szoval nem tudom csak remenykedek. Mondjuk attol is fugg mennyire verzel. Nekem gorcsolget is a hasam alja mar 5 napja ezert mar azt hittem mensi de csak par csepp ver volt tegnap es barnazgatas tegnapelott ami nallam nem jellemzo mensire. Remelem beagyazodas vagy peteeres. Mindkettonek jobban orulnek mint egy cisztanak. Na majd kivancsi vagyok neked miket irnak.
2009. febr. 3. 08:42
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget, nekem a 13. napon volt pozi az LH teszt, ugyhogy a 14-15 napon volt a tüszőrepedés, ha volt. Ugyhogy szerintem ez ovulációs vérzésnek már késői lenne, nem?? Én is a beágyazódásra gondoltam, de ahhoz meg korai.... szóval már nem értek semmit....
2009. febr. 3. 08:46
3/5 anonim válasza:
En azt mondom semmi sem lehetetlen. Szerintem inkabb beagyazodas mint ovulacios verzes a te esetedben, de itt semmit sem lehet biztosra mondani. A beagyazodas sem tortenik torvenyszeruen mindenkinel ugyanazon a napon. Mi Jan 25,28-an voltunk egyutt a ferjemmel es vasarnap (feb 1) kezdodott a barnazas. Ha a 25-diket nezem akkor az 7 nap a 28-dika az meg tul korai beagyazodashoz nallam is. Azert meg vasarnap este is megragadtuk az alkalmat mert en sem tudtam eldonteni, hogy most ovulacios verzes vagy pedig beagyazodas. Nallam mar egyaltalan nincs verzes de viszont az alhasi gorcsok nem multak el mar vasarnap ota. Ugyhogy fogalmam sincs mi lehet. Dokihoz is elmennek de mivel Angliaba elek itt kesz tortura az egesz. Igy varok aztan ha nem mulnak a gorcsok elmegyek dokihoz. Tesztelni is fogok hetvegen mert ha beagyazodas tortent akkor azt kimutatja mar a teszt. Ha gondolod szivesen megirom mi lett az eredmeny. Egyelore csak remenykedni tudok. Szoritok, hogy mindkettonknel baba legyen.
Köszi a segitséget és a megnyugtatást, légyszi ird meg majd hogy mi lett a teszt eredménye....
2009. febr. 3. 10:59
5/5 anonim válasza:
Nem azért irom, hogy lelombozzalak, de én is igy jártam a mult hónapban.Mensi előtt tiz nappal barnáztam, örültem végre sikerült, még a párom is beoltottam vele.Kb 3-4 napig tartott a barnázás majd megszünt és jött a fehér folyás.Annyira boldog voltam mert meg voltam győződve hogy beágyazódás, hiszen addig soha nem barnáztam mensi előtt.Aztán a 28-ik napon amikor reggel tesztelni akartam, megjött.Szóval erre is készülj fel.Majd ird meg mi lett nagyon érdekel nállad hogy alakul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!