A 11. ciklusnapon mekkora szokott lenni a tüsző?
2 nap múlva megyek tüszőfigyelő ultrahangra.
Mekkorának kell lenni kb ilyenkor a tüszőnek?
Mennyit nő egy nap? Hány mm-es amikor megreped?
Köszi a válaszokat! :)
Nem te kérdezted az előbb majdnem ugyanezt?
Naponta kb 2mm-t nő, 20mm felett érettnek számít, de van úgy, hogy még nagyobbra is megnő, mielőtt megreped. Ha azt számolom, hogy 14-ik napon lenne 20mm, akkor kb 14mm lesz. De ne ijedj meg, ha nem pont ekkore lesz, nem vagyunk gépek, simán lehet neked más méret is. Pláne, ha nem 14-ik nap szokott lenni az ovud. :-)
Olvastam én is a másik kérdést... :) Nem én tettem fel... Vicces, hogy majdnem egyidőben... :) Na mindegy!
Köszönöm szépen a választ!! Nagyon kíváncsi vagyok!! Kicsit félek, hogy nem lesz elég nagy... elég alacsony a progi szintem vérvétel alapján, ezért gondolom hogy lehet vmi gond a peteéréssel.
Bár ovum a teszt és a hőgörbe alapján mindig van... de ha van ovu akkor miért alacsony a progi... ? Nem értem én ezt...
Az lehet, hogy egy pl 16 mm-es tüsző reped meg? Abból lehet egészséges Baba, vagy abban nem lehet egészséges pete és abból leszenk az üres petezsák miatti missed ab-ok?
Köszönöm a válaszod!!
Endokrinológushoz jövő hétfőn megyek. Holnapra meglesz a 3. napi vérvételem eredménye, azt is viszem neki meg az infot is, hogy van e rendes peteérés. Az ugye az uh-ból fog kiderülni.
Tudom, hogy a progi hiány következmény és az okot kell kezelni. Valószínű Closty lesz! :)
Mégegyszer köszi!!!
Szia!
Na, mekkora volt?
Amúgy az, hogy van-e rendes peteérés, 21-ik napi vérvételből is kiderül. :-) Remélem, azt is csinálnak neked. :-)
De aranyos vagy, hogy nem felejtetted el!!!!
A tüszőcske 19 mm volt!!!! Nagyon örültem!!!! És ez még csak a 11. napom!!! Csináltam ma egy ovu tesztet, halvány pozi lett, holnap szerintem rendes pozi lesz és szombaton tüszőrepi!!!! :)
Megkaptam a 3. napi véreredményem is, nagy meglepetésemre minden tökéletes!!! :) Pedig a prolaktinom szokott rendetlenkedni... de most teljesen jó az is!! :)
Progit az előző ciklusban néztek, 25 nmol/l lett... Szerintem az elég kevéske, dokim szerint is lehetne jobb, de azt mondta a tüszőrepi abban a hónapban is megvolt. Ez nagyon az alsó határt súrolja...
De most ennek ellenére nagyon örülök a szép "kövér" tüszőmnek!!!! :) Így a dokim szerint nem is kell Closty. Hétfőn azért még elmegyek az endokrinológushoz, ha már van időpontom! :)
KÖSZI MÉGEGYSZER AZ ÉRDEKLŐDÉST!!!!!
Puszi!!!
Szia!
Ez tényleg szép méret! :-)
Lehet, hogy nem húzza ki szombatig. :-)
Már most jó! :-)
Azért endodokihoz tényleg menj el, és engedd neki a vizsgálatokat, amiket javasol, ha másért nem, hát zárjon ki minden lehetséges problémát. :-)
Köszi a tanácsot!! :)
Én is úgy gondolom, hogy nem gond az ha megmutatom az eredményeimet az endokrinológusnak!
Nagyon aranyos vagy!!!!!! :)
Puszillak!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!