Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a pé. normálisan a 14-15...

Ha a pé. normálisan a 14-15 napon volt, akkor a 19. ciklusnaptól miért vérzek folyamatosan? Ilyen még nem volt velem. A mensi előtt szoktam egy kicsit barnázni pár napig, de ez még korai ahhoz.

Figyelt kérdés
Nem tul sok a mennyisége és nem görcsölök, piros vér és vannak benne nyálkahártya darabok....(azt hiszem.)
2009. febr. 5. 08:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Akinek volt ilyen, kérem irja le a tapasztalatát, hogy mi lett belőle, miért volt ez a vérzés. Nagyon aggódom.
2009. febr. 5. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de én pont így jártam,mikor méhen kívüli voltam,meg jött a mensim 4 hétre(akkor már terhes voltam),rendesen elmúlt a mensim,PÉ után egy héttel elkezdtem vérezni,és utána derült ki,hogy méhen kívüli vagyok.Sztem csinálj egy tesztet,és menj orvoshoz!!!
2009. febr. 5. 09:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de a teszt még szerintem nem mutatna semmit, mivel 6 napja volt peteérésem.... ugye? várjak még vele 6-7 napot, nem?
2009. febr. 5. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ez a problémám 20-án volt pé. és 28-án elkezdtem barnázgatni kevés vérzéssel és azóta egyfolytába de már menszibe megy át sajnos.Ez azóta van így, mióta próbálkozunk babával a párommal.Voltam már orvosnál is, és azt mondta nincs semmi probléma nem értem én sem mi ez.Ha rájösz írd meg légyszi.
2009. febr. 5. 09:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is igy volt minden hónapban, hogy a pé. után 1 héttel, vagyis a menszi előtt 1 héttel már barnáztam, aztán mensi lett a vége. Mondtam az orvosnak, azt mondta ez nem gond....:-) Na, most megyek majd egy másik orvoshoz, ha az mond valami okosat erre, megirom majd neked. De ez a vérzés most sokkal korábban jött mint szokott.... Tehát rögtön a pé után..... ezért nem értem a dolgot....
2009. febr. 5. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Kedves Kérdező.Ezek szerint nem értetted,miért javasoltam a tesztet...én mikor terhes lettem,megjött a mensim,és 4 hetes terhes voltam,utána hónap közepén,mikor PÉ-m kellett volna,hogy legyen,nem volt,mert már terhes voltam,6 hetes.Rá egy hétre el kezdtem vérezgetni,de velem nem foglalkoztak.Ha mensiztél és közben terhes vagy,akkor már most is pozitív a teszted,de akkor több vagy mint 3 hetes,akkor már 7 hetes lehetsz...de Te tudod..sok sikert,egy pár száz forintos tesztet sztem megér.
2009. febr. 5. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget, de tutira nem voltam terhes az előző mensi megjövetelekor, mivel akkor csináltam tesztet (mivelhogy sokan irták hogy mensiztek terhesség alatt...), és azóta már voltam nőgyógyásznál is aki csinált UH-t,más miatt, de látott érni egy nagy tüszőt a mostani pé-m idején. Lehetek terhes, de még azt tuti nem mutatná ki a teszt, mert az csak 1 hetes lenne.
2009. febr. 5. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!