Probiotikus tampon vélemény?
Sajnos régóta küzdök huvelygombaval vagy huvelyszarazsaggal foleg menstruacio utan.
Area gondoltam hogy ezt hasznalnam es akkor talan nem jonne ki szinte majdnem minden hónapban .
Kivancsi lennek a velemenyekre kinek hasznalt?
(Voltam orvosnal tobbszor is, nem igazan segitenek a kremek kupok tablettak sem ezert utolso lehetosegkent kiprobalnam ha jo)
Nem használok ilyet, de mást tanacsolnek.
Ha legközelebb kijon a gomba, akkor betadine kúpot hasznalj inkább. Vény nélküli, és mivel jód a hatóanyag, nem alakul ki rezisztencia. Plusz mellé jöhet külsőleges kenőcs. Ha a kúrát megcsinaltatad, utána jöhet a helyreállító kapszula(pl lactinelle, gynophilus bármi jó ami ez a kategória). Minden menstruáció után ismételd meg legalább 3-4 napig a helyreállító kapszulat.
Más tipp: csökkentsd a ch bevitelt, esetleg kipróbálhatod a Candida diétát is.
Illetve én hiszek abban hogy a betegségek mögött lelki okok is meghúzódnak, így ilyen iranyban is érdemes vizsgálódni.
Kiprobalom
Csak ezt igy mindig, minden honapban menstruacio utan tegyek fel probiotikumos kupot eletem vegeig?😅
Mert ugye ha nem teszek valoszinuleg ujra kijon
De mindenkepp kiprobalom hatha segitene
Stresszelek sokszor meg szorongasos betegsegem van.
Ezeken a gyogyszerekek nem segitenek sajnos vagy ha igen teljesen le vagyok szedalva es sajnos a termeszetem alapbol olyan hogy tulgondolok mindent es aggodok. Igyekszem valtoztatni de nagyon nehez
A probiotikus tampont már én is használtam, de én nyáron strandolás alatt, illetve uszodában, amikor nyaraltunk. Meg voltam vele elégedve.
Ellen probiotikumos tampon - így keress rá!
Nőgyógyász
Ha nincs baj, akkor igen, életed végéig probiotikumos kúra menzesz után
Ha nagyon nem akarod és nem zavar, akkor hormon spirállal szinte megszüntetheted a vérzést (lehet attól is PH borulás és nem is ajánlom, de opció)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!