Lányok,ti hogyan oldjátok meg a nyilvános wc-n történő pisilést?
Folyamatosan feszengve érzem magam,amiatt mert mások is ott vannak és nem csak én
A másik gondom pedig az az hogy én jobb szeretek leülni...bár ahogy ezek a wck kinézbek azt inkább hagyjuk...ezért inkább papirral körberakom...ezse 2 perces procedúra,ti is igy csináljátok vagy másképp,hogyan?

Nincs az a pénz amiért ráülnék a nyilvános WC-ben az ülőkére. Mindig fölé "guggolok" vagy hogy írjam le. Belehalnék, ha így nem menne.
Amikor nagydolog van akkor viszont 2 réteg wc papír körberakva az ülőkén, és még a kagyló belsejébe is, hogy véletlenül se csapjon vissza a víz akkor ha olyan fajta a kagyló. Sajnos ételallergiám van, és ha véletlenül olyant eszek hasmenésem lesz. (Sajnos bármikor és bármitől lehet, elég ha nem jól kezelik a gluténmentes és gluténes cuccokat.)
Én is szorongok. Így inkább próbálok üres időben bemenni. Persze egy nagyon népszerű helyen nehéz. Van amikor közben megakad a folyamat, mert bejön valaki. XD Most egész jó, hogy van fiam, mert vele nem ciki bemenni a mozgáskorlátozott wc-be, bár már kezdi kinőni sajnos. 😔
Azért próbálok nem odafigyelni másokra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!