Hogyan szoktatok intézményi stb. nyilvános wc-kben tampont cserélni?
Két problémám van, az egyik a hely, a másik pedig a higiénia.
Én úgy tudom magamnak kényelmesen felhelyezni, ha leguggolok. Viszont ehhez nem mindenhol van elég hely, így kénytelen vagyok ülve, lábat felemelve, terpeszben stb. szerencsétlenkedni, nekem úgy nehezen megy. Illetve a cuccomat sem tudom hova tenni, max. a földre, a wc papír tartóra stb., ami szintén csak a helyet foglalja.
Kezet szoktam mosni előtte, de mire eljutok a wc-re még úgyis összefogdosom az ajtókat. Illetve a fertőtlenítőkkel is az a problémám, hogy oké, a fülkében azzal meg tudom törölni a kezem stb., de akkor is még elő kell halásznom a tampont, akár a zsebemben van, akár a táskámban stb. vagy ha még előtte kiveszem, akkor nincs hová tennem.

Ha nincs akasztó, akkor a kulcsra akasztom a táskámat, vagy ha munkahelyen/egyetemen vagyok simán bent hagyom a teremben/szobában. A wc felé guggolok, ha ülnék kényelmesebb lenne nyilván, de azt ilyen helyen nem fogok, az a kis kényelmetlenség belefér.
Kezet mosok előtte, a másik kezemmel nyitom, zárom az ajtót, mint amivel felhelyezném a tampont, még mielőtt bárminek is nekikezdenék kiveszem a tampont és vagy beteszem a farmer első zsebébe ahonnan egy pillanat alatt ki tudom már venni. De ha totál sok cuccom van, szabad kezem meg nincs, akkor gáz, nem gáz, megfogom a számmal (nyilván csomagolásban, nem lesz nyálas se csak épphogy a szám külsejével tartom amíg kell :D). Kényelmetlen, volt hogy leizzadtam a végére, de nincs más opció sajnos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!