Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kaphattam el? Mivel...

Kerdesekkel teli kérdése:

Mit kaphattam el? Mivel kezeljem?

Figyelt kérdés

Uj munkahelyem van, kozos noi mosdoval, par napja pisilnem kellett, "elfelejtettem" a wc csesze fole hajolni, raultem az ulokere..

azota a huvelyem erzekeny, 'viszket', mintha irritalt lenne az egesz terulet, a huvely valadekom is megvaltozott, nagyobb mennyisegu, kisse surubb allagu

Nem tudom, hogy van e koze egymashoz a ket dolognak, de a menstruaciom is kesik jo par napja

kulsoleg nem latok semmilyen elvaltozast, de nagyon felek, hogy valami csunya dolgot szedhettem ossze..

22/L

#nyilvanosmosdo
2021. máj. 23. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Ha összeszedtél valamit, akkor doki és kenettenyésztés, mintsem az hogy itt mindennel elkezd kezelni magad és esetleg valami rosszabb legyen.

Én régen 14-16 éves koromban rengeteget mentem sport miatt, sajnos műtéteim után hajlamos lettem az ilyen fertőzésekre és az elején én is féltem eljárni. Próbáltam kamillás fürdőtől kezdve, urzinolig mindent, de a legjobb a végén mindig a célzott kezelés volt az orvostól.

2021. máj. 23. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Távgyógyítást így nem tudsz kapni.

Mondjam azt, hogy gombás és a 30 éve használt canesten legyen? (Ami nem nagyon fog segíteni) Vagy mondjam hogy ohh biztos e.coli és valami random vény nélküli antibio szerű dolog?🙃🙃

Ha viszket, az nem hinném hogy menstruációhoz köthető, darabos meg tipikus bakteriális fertőzés, amihez célzott kezelés kell. Az pedig vényköteles🤷🏼‍♀️ Úgyhogy ha orvoson kívül mást várnál, ajánlom az ezotéria kategóriát🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

2021. máj. 23. 21:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Jogos...csak nagyon odzkodom az orvosi vizsgalattol, meg sosem voltam nogyogyasznal, kellemetlen nekem ez az egesz, foleg, hogy ilyen okbol kifolyolag lenne az elso vizsgalatom..

Sot amugysem kivitelezheto mar igy, a mai nap megkezdodott a menstruacios verzesem..

2021. máj. 23. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg gomba lesz. Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, mert egy kezeletlen fertőzés szövődményeket okozhat. Nem annyira vészes a nőgyógyászati vizsgálat ne aggódj.
2021. máj. 23. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!