Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A sráctól kaphattam el valamit...

A sráctól kaphattam el valamit vagy ismét kiújulhatott a fertőzésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 19/es 20-ban hat eleg hosszu ideig huzodo huvelyfertozessel kuzdottem(mindenfele bacit allapitottak meg pl. Staphylococcus a., e-coli stb) es kaptam erre egy halom kupot, es kb 8-9 honap alatt elmult), de aztan vegul ugy alakult hogy szetmentunk a baratommal. Ennek 7 honapja.Azota alakul egy sraccal 1 honapja tortent meg az elso egyuttlet, legutoljara 2 hete fekudtunk le, de vegig mindkettonel gumival.Nyilvanos helyekre nem igen jartam pisilni az elmult idoben,higieniara figyelek. Mégis 5 napja viszketek es ego erzest erzek ezert altalanossagban ilyenkor(korabban bevalt) canesten combit hasznaltam de nem multak el a tuneteim.

A nagy ajkaim vorosek es kivulrol is faj a nemiszervem, illetve huvelynel ég es viszket.

Megmondom őszinten most megijedtem..lehet a sractol kaptam el megis valamit? Lehetseges h kb 2 hettel szex utan jelentkeztek a tunetenek?Allitasa szerint honapokkal fekudt le mas valakivel elottem, raadasul gumiztunk- bar volt ujjazas meg ilyesmi es lehet igy a sajat elonedve "atkerult"(?)

Most megvagyok ijedve hogy megis ez mitol lehet..

Nem szeretnem ha az a tobbhonapos szenvedes visszaterne.

Illetve a szakitas miatt meg amellett hogy van az uj srac idonkent hasznalok vibratort de hasznalat elott es utan gyenge szappanos vizzel atmosom- lehet h ez nem volt elegge letisztitva?vagy lehet h a gumi ellenere osszeszedtem valamit a sractol?

Ezekre a tunetekre amugy a betadine kup jo lehet ?probalnek eloszor "magamtol" kijutni ebbol mert most ebben az idoben maceras az orvosfoglalas :/

Koszonom elore is.

25L

2021. jan. 12. 00:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Olvass a teafaolajról csak belsőleg hüvelybe!
2021. jan. 12. 00:31
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen, az biztos nem cseszi szét a hüvely pHját!
2021. jan. 12. 01:02
 3/16 anonim ***** válasza:
E.coli, az konkrétan egyetlen helyről tud a hüvelyedhez kerülni: széklettel.
2021. jan. 12. 01:17
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

1 vagyok.

Aki lepontozott olvasott már róla egyátalán? Csak kérdezem

2021. jan. 12. 01:20
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Nekem ilyen tuneteim voltak, rengeteg kupot kaptam ami egy ideig enyhítette majd mar azok se értek semmit, kaptam itt is mindenfele hazipraktikat javaslatnak, majd egy lány írta h neki ugyanez volt a sztorija és menjek STD szűrésre. Nem tartottam egyáltalán valószínűnek de semmi nem használt úgyhogy elmentem és pozitív lett az egyik bakteriumra. A gumi véd de sajnos nem biztos az se.
2021. jan. 12. 01:22
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Olvastam. Olajos, zsíros dolgok és a hüvelyi pH-ról is olvastam. És te?
2021. jan. 12. 01:28
 7/16 anonim ***** válasza:
2021. jan. 12. 01:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Az e-coli a szekletben es a fenekunkben tanyazik. Esetleg egy vegbel kulso simogatas is eleg kezzel tovabbitani, vagy a hosszu furdes zuhany nelkul is kozvetiti hatulrol elolre.
2021. jan. 12. 02:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet orvost foglalni, mindig lehet orvost foglalni ha nem bent akkor az interneten kisebb pénzért mindenre választ fognak adni neked!
2021. jan. 12. 07:33
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

Lehet a fiútól kaptad el, lehet hordozó volt és tünetmentes. Sokszor előfordul.

Nogyogyaszatra elmennék a helyedben és egy mindenre kiterjedő STD panelt csinaltatnek. Azért 2 évet szenvedni ettől, senki nem érdemli meg...

Az előző párod nem ment félre?

2021. jan. 12. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!