A sráctól kaphattam el valamit vagy ismét kiújulhatott a fertőzésem?
Sziasztok. 19/es 20-ban hat eleg hosszu ideig huzodo huvelyfertozessel kuzdottem(mindenfele bacit allapitottak meg pl. Staphylococcus a., e-coli stb) es kaptam erre egy halom kupot, es kb 8-9 honap alatt elmult), de aztan vegul ugy alakult hogy szetmentunk a baratommal. Ennek 7 honapja.Azota alakul egy sraccal 1 honapja tortent meg az elso egyuttlet, legutoljara 2 hete fekudtunk le, de vegig mindkettonel gumival.Nyilvanos helyekre nem igen jartam pisilni az elmult idoben,higieniara figyelek. Mégis 5 napja viszketek es ego erzest erzek ezert altalanossagban ilyenkor(korabban bevalt) canesten combit hasznaltam de nem multak el a tuneteim.
A nagy ajkaim vorosek es kivulrol is faj a nemiszervem, illetve huvelynel ég es viszket.
Megmondom őszinten most megijedtem..lehet a sractol kaptam el megis valamit? Lehetseges h kb 2 hettel szex utan jelentkeztek a tunetenek?Allitasa szerint honapokkal fekudt le mas valakivel elottem, raadasul gumiztunk- bar volt ujjazas meg ilyesmi es lehet igy a sajat elonedve "atkerult"(?)
Most megvagyok ijedve hogy megis ez mitol lehet..
Nem szeretnem ha az a tobbhonapos szenvedes visszaterne.
Illetve a szakitas miatt meg amellett hogy van az uj srac idonkent hasznalok vibratort de hasznalat elott es utan gyenge szappanos vizzel atmosom- lehet h ez nem volt elegge letisztitva?vagy lehet h a gumi ellenere osszeszedtem valamit a sractol?
Ezekre a tunetekre amugy a betadine kup jo lehet ?probalnek eloszor "magamtol" kijutni ebbol mert most ebben az idoben maceras az orvosfoglalas :/
Koszonom elore is.
25L
1 vagyok.
Aki lepontozott olvasott már róla egyátalán? Csak kérdezem
Lehet a fiútól kaptad el, lehet hordozó volt és tünetmentes. Sokszor előfordul.
Nogyogyaszatra elmennék a helyedben és egy mindenre kiterjedő STD panelt csinaltatnek. Azért 2 évet szenvedni ettől, senki nem érdemli meg...
Az előző párod nem ment félre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!