Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A sráctól kaphattam el valamit...

A sráctól kaphattam el valamit vagy ismét kiújulhatott a fertőzésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 19/es 20-ban hat eleg hosszu ideig huzodo huvelyfertozessel kuzdottem(mindenfele bacit allapitottak meg pl. Staphylococcus a., e-coli stb) es kaptam erre egy halom kupot, es kb 8-9 honap alatt elmult), de aztan vegul ugy alakult hogy szetmentunk a baratommal. Ennek 7 honapja.Azota alakul egy sraccal 1 honapja tortent meg az elso egyuttlet, legutoljara 2 hete fekudtunk le, de vegig mindkettonel gumival.Nyilvanos helyekre nem igen jartam pisilni az elmult idoben,higieniara figyelek. Mégis 5 napja viszketek es ego erzest erzek ezert altalanossagban ilyenkor(korabban bevalt) canesten combit hasznaltam de nem multak el a tuneteim.

A nagy ajkaim vorosek es kivulrol is faj a nemiszervem, illetve huvelynel ég es viszket.

Megmondom őszinten most megijedtem..lehet a sractol kaptam el megis valamit? Lehetseges h kb 2 hettel szex utan jelentkeztek a tunetenek?Allitasa szerint honapokkal fekudt le mas valakivel elottem, raadasul gumiztunk- bar volt ujjazas meg ilyesmi es lehet igy a sajat elonedve "atkerult"(?)

Most megvagyok ijedve hogy megis ez mitol lehet..

Nem szeretnem ha az a tobbhonapos szenvedes visszaterne.

Illetve a szakitas miatt meg amellett hogy van az uj srac idonkent hasznalok vibratort de hasznalat elott es utan gyenge szappanos vizzel atmosom- lehet h ez nem volt elegge letisztitva?vagy lehet h a gumi ellenere osszeszedtem valamit a sractol?

Ezekre a tunetekre amugy a betadine kup jo lehet ?probalnek eloszor "magamtol" kijutni ebbol mert most ebben az idoben maceras az orvosfoglalas :/

Koszonom elore is.

25L

2021. jan. 12. 00:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

De lehet orvost foglalni nem igy ertettem de sok helyen lassabb folyamat /macerasabb pl.a mi hozzank eso sztkban.de lehet magandoki lesz.

Viszont lehet esetleg h a bakterium a vibrator hasznalat miatt alakult ki vagy ezaz egesz?

2021. jan. 12. 08:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha a vibratort tisztán tartod, akkor kizárt dolognak tartom, nem is maradna a vibratoron életben.

Amíg nem volt partnered nem volt problémád ugye?

2021. jan. 12. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez az egész azért alakult ki mert a világmindenség ezzel azt szeretné üzenni hogy nem vagy épp a legjobb úton mert mindenféle nemi betegséged van mert nem figyelsz semmire oda aminek ez az ára! Ez azt jelenti hogy bőven várnod kellene egy olyan útra amin mindenre oda tudsz majd figyelni és amin nem kapsz el ilyen betegségeket! Nekem nem tűnsz komolynak, kapcsolatok után kapcsolatokat halmozol fel és nem figyelsz oda eléggé a körülötted lévő világra! Tanulj inkább minthogy az érzelmek rabja légy! Mivel jobb a jelenlegi problémákkal és gátlásokkal teli utad mint a problémamentes? Tudj le mondani az ilyen hónapos meg éves kapcsolatokról és próbálj meg felnőni és felnőtt fejjel nézni a világot! Senkinek nem igénye örökké párt keresni, nekem még sose volt de én a többi embert el nézve nem is akarok csak akkor ha valóban megéri! Ilyen hogy betegség az egyenlő a halállal! Várj vele ameddig csak tudsz mert így szinte mindenki megujjazhat téged és evvel el veszted a komolyságod a világ felett! Vedd a legkomolyabban, ne szorulj kapcsolatokra ahelyett inkább éld egyedül az életed! Mondj le mindenről hogy helyre jöjjön az életed! .)
2021. jan. 12. 09:50
 14/16 A kérdező kommentje:
utolsó.. 4, 5 éves kapcsolatom volt első kapcsolatom vele vesztettem el. ezen kívül még volt 1 srác. 25 évesen Komolyan soknak érzed hogy 2 emberrel gumival feküdtem le? ne szórakozz már, rohadtul nem vagyok felelőtlen.
2021. jan. 12. 11:30
 15/16 A kérdező kommentje:
mindenki itt úgy tesz a kérdésem alatt mintha ezer férfival feküdnék össze, meg össze-vissza, egyáltalán nem így van, 2 srác volt eddig az életemben. csomó bnőm ennél sokkal több partnerrel volt..most akkor legyek apáca?
2021. jan. 12. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rájuk! Lehet a párod se tudott róla h esetleg baj van mert nincs tünete és nem jelenti azt h akkor barmelyikotok mindenkivel lefeküdt volna. Pont eleg egy ember hozza és néha a legfelelosebb emberrel is megesik. En is azt javaslom Csinaltass STD panelt magánban, mert utána lehet egy 500 Ft-os antibiotikum megoldja azt a problemat amivel ilyen régóta szenvedsz...
2021. jan. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!