Lányok,ti hogyan oldjátok meg a nyilvános wc-n történő pisilést?
Folyamatosan feszengve érzem magam,amiatt mert mások is ott vannak és nem csak én
A másik gondom pedig az az hogy én jobb szeretek leülni...bár ahogy ezek a wck kinézbek azt inkább hagyjuk...ezért inkább papirral körberakom...ezse 2 perces procedúra,ti is igy csináljátok vagy másképp,hogyan?

Nyugi, mások is pisilni vannak ott.
Nem tudom itthon lehet e kapni ilyen direktbe wc ülőke letakaró-papírt, de egy próbát megér.
Én föléguggolok, de ügyelve hogy ne az ülőkére/földre csurogjon.

"Nem tudom itthon lehet e kapni ilyen direktbe wc ülőke letakaró-papírt"
Minden drogériában fillérekért lehet. Nálam mindig van.

Vettem már rossmanba papir wc uloket
Lehet rosszat vettem de konkretan hajszal vekony volt es ahogy raultem elis szakadt 🙄

Nagyon le leszek pontozva, de...
Felfogom, hogy nem attól kapok fertőzést, hogy a combom érintkezik a deszkával. Hanem attól, ha visszacsap a víz a wc-ből. Ami lehetséges úgyis, hogy 2 centivel a deszka felett ringatózom. Én ráülök. Eddig baj nem történt.
Mondjuk a gondolat sem vigasztal, hogy a sok butuska nő összevizeli az ülőkét. Ja, tudom, én vagyok amúgy a hülye.

Szerencsére nem mindenki vizeli le az ülőkét.
Én pl. kifejezetten figyelek erre, elvégre nem barlangban nevelkedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!