Mit tudnék tenni hogy elfogadjam magam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon lapos vagyok elől, nem az van, hogy kicsi, hanem hogy full lapos. Semmim nincs. Rühellem magam érte és nem látok rá esélyt hogy valaha is elfogadjam így magam. Egy idő után szerintem el is fognak hagyni mert konkrétan nem rendelkezem mellekkel. Borzasztóan zavar, hogy nemhogy még az A-st, de szerintem még az AA-st se tudja kitölteni, mert tényleg full lapos. Volt valaki hasonló helyzetben? Ha igen, hogy sikerült elfogadni magad?2022. jan. 5. 00:53
1/3 anonim válasza:
Légy az enyém❤
Egyébként nem csak magamból kiindulva sokmindenki szereti azt ha konkrétan lapos vagy azt IS. Az is szexi.
De tényleg légy az enyém❤
2/3 anonim válasza:
Bár én nem vagyok teljesen lapos, de nekem is nagyon pici melleim vannak :) (lehet Te ezt nevezed laposnak:) ) Engem is zavart egy ideig, aztán "megráztam magam" és azt mondtam magamnak, ha valaki szeret, akkor így szeret. Ne a mellemért szeressen egy pasi, hogy kicsi vagy nagy. Egyszerűen ez van, ezt kell szeretned. "Egyszerűen" állítsd át az agyad arra, hogy Te NEM a MELLED vagy. Az csak egy testrészed. Ha egy fiúnak emiatt nem kelessz, hidd el az menjen melegebb éghajlatra. Hozzáteszem még azt is, hogy baromi nagy tévhit, hogy a pasiknak a melles csajok kellenek. Egy olyan férfinak -fiúnak aki téged megszeret igazából, a legkisebb mértékben sem fogja érdekelni mekkora. Hidd el. (48 éves férjezett kétszeres anyuka:) )
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, a fiúk általában nem szeretik, de én áldom a sorsot, hogy ennyit adott. Sokkal jobb így. Ha nekem C-D vagy még nagyobb lenne, levetetném.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!