Elfogadjam azt amit az orvos mond a felfazasomrol?
Másik orvos!
Soha a büdös életben nem fogsz kigyógyulni az ilyen jellegű betegségből addig, amíg nem küldenek el vizsgálatokra! Ugyanis találomra történő gyógyszerezéssel nem feltétlenül biztos, hogy pont a megfelelő kórokozóra kapsz kezelést. Ilyenkor vizelettenyésztést kell csinálni, abból kiderül, hogy milyen kórokozó van a szervezetben, ami a fertőzést, ezáltal a gyulladást okozza és akkor kaphatsz olyan gyógyszert, ami kifejezetten arra a kórokozóra van.
Legközelebb urológushoz menj és vigyél magaddal reggeli első, középsugaras vizeletet. Az urológus is levehet katéteresen vizeletet tenyésztésre. (nem fáj)
Mielőtt felírja a gyógyszert, ez a protokoll. Elkezded szedni az antibiotikumot időközben megérkezik a tenyésztés és ha kell, váltatok gyógyszert.
Az nem jó, ha előbb antibiotikumot szedsz és utána tenyésztenek. Szóval urológus már az első tünet észlelése után.
Én bizony sírtam is és egy másik szerencsétlen középkorú nő is sírva jött ki kezét nunijára szorítva...
Tény, hogy gyulladásom is volt akkor.
Köszönöm a válaszokat.
Mindenféleképpen szeretnék váltani orvost. Már korábban is tervben volt, de mivel nem volt panaszom, így nem foglalkoztam azzal, hogy másikat keressek. Most így karácsony előtt kénytelen voltam ehhez elmenni jobb híján. Nagyon valószínűnek tartom, hogy vissza fog térni a hólyaghurut, de mindenesetre most beszedem a fent említett gyógyszereket. nem tudok mit csinálni, hiszen ünnepnapok jönnek. Amint újra lesz panaszom a háziorvoshoz rohanok beutalóért nefrológiára és laborba. Ez így nem állapot, se nem pénztárca kímélő, nem is beszélve arról, hogy valaha még szülni is szeretnék.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!