Hatékony hüvelygomba kezelés? Melyik orvos segítene TÉNYLEG? (Szegeden)
3 hónapja letettem a foggátlót, lett egy vesemedence gyulladásom, antibiotikumoztak. Erős folyásom lett, ami végül gombává varázsolódott. A következő lépéseken vagyok túl, türelmesen olvassátok végig kérlek, és segítsen, aki tud!
Éreztem, hogy valami nem oké, darabos, fehér, túrós folyásom lett. Nem csíp, nem viszket, de zavaró. Én a laikus vettem rá canestent, használtam a 3 kúpot és a krémet. Nem ért semmit, elmentem hát dokihoz. (Az utolsó kúpot vizsgálat előtti este tettem fel).
Elmentem Szegeden S. Margithoz, aki csak belenézett, majd megállapította minden kenet nélkül, hogy gomba. Hiszek neki, hisz neki pont eggyel több diplomája van erről, mint nekem. Kiírt rá egy belsőleg használandó krémet, valamint egy orális gyógyszert, 2 szemeset. Beszedtem, elmúlt, talán... Eltelt 1-2 hét, megint visszajött (közben voltam párommal). Akkor pimafucint kaptam, orvos írta ki, vizsgálat nélkül. Használtam, nem ért semmit.
Aztán megjött a menzeszem, annak múlásával ment a baj is. Később megint éreztem, hogy valami nem jó, megint visszajött ez a nyavalya. Így elmentem a szülővárosomba, mert ott édesanyám ismerős a kórházban, hátha a protekció ér valamit. Megvizsgált a doki, 3 hónap után ő volt az ELSŐ, aki vett kenetet is. Megjött az eredmény, SEMMI. Se baci, se gomba. De tüneteim vannak...
Voltam vérvételen is, de onnan sem jött semmi rossz eredmény.
Hozzátenném a barátommal való kapcsolatomat, hogy ne az legyen az első sora mindenkinek, hogy őt is vizsgáltassam ki. Természetesen ki fogom. 7 hónapja vagyunk együtt, együttlétünk 4dik hónapja óta (gyógyszerelhagyás és antibiotikum után) van ez a probléma. Vegyük alapul, hogy hűséges, tehát nem ő hozta be a dolgot. Én is az vagyok, tehát nem kívülről jött a probléma. Neki semmilyen tünete nincs. Tudom, a férfi lehet tünetmentes, de igazából a gombára jellemző égő érzés és viszketés nálam sincs, csak a túrós, fonalas fehér folyás.
A kérdésem ezek ismertetése után az lenne, hogy SZEGEDEN hol találok egy olyan ORVOST, aki SZÍVBŐL dolgozik, és aki NEM MOND ELLENT, ha megkérem, hogy csináljunk tenyésztést, esetleg berendel egy laborba, ne adj isten még megultrahangozni is hajlandó lenne. Kerüljön pénzbe, engem már az se érdekel, csak legyen vége ennek az egésznek (illetve induljak el valamerre a zsákutcából..)
Köszönöm a segítséget!
A kezelések során a párod is kapott gyógyszert? Ugyanis elkaphatta tőled, és tünetmentesen is visszafertőzhet. Általában ezért szoktak az orvosok 4 szemes gyógyszert adni.
A hüvelygomba kialakulása nem azon múlik, hogy hűségesek vagytok-e. Párodnál is lehet probléma ha ilyen gyorsan visszaestél. Mindenképpen javasolnék neki egy ondóváladék-vizsgálatot.
Nagyjából ugyanezt jártam végig én is mint te. Nőgyógyászok sora, akik nem vettek kenetet, csak felírtak mindenfélét, ami nem használt. Aztán eljutottam a bőr és nemibeteg gondozóba, ahol úgy néztek rám mint egy ufóra, de vettek kenetet, és minő véletlen, teljesen negatív lett. Semmi egyéb tünet, csak a folyás. Próbálták megmagyarázni, hogy ez normális. Akkor kezdtem utánaolvasni, és alternatív módszerekhez folyamodni. Most tünetmentes vagyok, de majdnem ráment a párkapcsolatom.
Az orvos által felírt gyógyszerek mellett van egy csomó apró trükk amit érdemes kipróbálni és alkalmazni, erről egyébként a neten is találsz infókat fórumokon. De ha írsz nekem privátban, igyekszem segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!