Hirtelen súlynövekedés, mi tegyek hogy elfogadjam magam?
Sziasztok!
Kb 1 éve mikor hetedikes voltam 160 centihez 42 kg voltam (tudom, ez elég kevés, olyan voltam mint egy pálcika) aztán abbahagytam a ritmikus gimnasztikát hirtelen elkezdett gyarapodni a súlyom kb egy hónap alatt 5 kg, de egyeltalán nem voltam zsírom (testzsírom kb 20 százalék volt). Most 162 centi vagyok és 51 kg, voltam 54-55, de szörnyen éreztem magam, mivel szüleim is elkezdték mondani hogy "de te olyan vékonyka voltál; mostmeg hogy meghíztál" meg ilyenek. Hogyan tudjam ezt a tényt jobban elfogadni? Mit tegyek hogy ne érezzem azt hogy "le kéne fogynom, régen is sovány voltam"? Mikor fúrdőruhàba vagyok akkor is furán érzem magam, egyszerűen csak nem merem felvállalni a testem
162 centi és 51 kg teljesen jó.
Ha gondolod, még sportolhatsz, nem árt az senkinek. Viszont kemény diétába nem kezdenék, fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!