Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyik mell megnagyobbodasanak...

Egyik mell megnagyobbodasanak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Az bal mellem mirigyesebb mint a másik, nőgyógyász fel éve látta, azt mondta nincs gond vele. Az utóbbi 1 hétben vettem észre hogy ez a mellem mintha nagyobb lenne, de korábban is egy kicsit nagyobb volt, viszont most jobban látszik. A menstruaciom 3-4 nap múlva fog megjonni. Csomo nincs a mellemben, csak a mirigyek, de azok már régebb óta erezhetoek. Lehet hogy a közelgő menstruacio miatt nagyobbodott meg? De akkor miért csak az egyik? Menjek nőgyógyászhoz vagy csak menstruacio után? Van valakinek ilyen tapasztalata?
2022. jan. 4. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Hát lehet simán a menstruációtól. Ha utána 1 héttel is olyan, akkor keress fel orvost.
2022. jan. 4. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
korod?
2022. jan. 7. 23:49
 3/8 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok
2022. jan. 8. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál azóta. Szerinte ebben a korban csak a hormonok okoznak ilyet, és ne aggódjak.
2022. jan. 8. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
De azért egy emlőultrahangot csinált?
2022. jan. 8. 10:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem. Azt mondta mivel nincs más tünet, plusz novemberben kaptam covid oltást és decemberben voltam covidos, az felborithatta a hormonokat, de ha akarok menjek el ultrahangra.
2022. jan. 8. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én elmennék, az sosem árt.
2022. jan. 8. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szerinte ebben a korban csak a hormonok okoznak ilyet, és ne aggódjak."

Akkor ne aggódjál! :)

2022. jan. 28. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!