Az a bajom , hogy megyünk kirándulni az osztállyal az erdőbe tavasszal ha a covid helyzet engedi. Én nem tudom hogyan fogok pisilni a természetben mivel eddig soha nem könnyítettem magamon kint az erdőben guggolva? többi lent van.
Tegnap még a szoknya alatt pelenkás 16/L voltál, most meg ez?
Na de ha komoly a kérdés, akkor nagyon egyszerű, keresel egy olyan helyet, ahol senki nem lát, és elvégzed a dolgod, nincs ebben semmi kivitelezhetetlen. Vagy veszel olyan tölcsért, amit már előttem linkeltek.
Nehezen tudom elképzelni, hogy lehet ez probléma. Leguggolsz és pisilsz. Eddigi életedben csak WC-n ülve pisiltél? És nyilvános helyeken? Ott is ráültél??? Ha igen, az elég nagy baj.
(Szegény mai gyerekek. De komolyan, még pisilni sem tudnak. Kényelmes burokban nőnek fel.)
De a problémamegoldó képességed sem valami okés, mert hogy nem jutott eszedbe, hogy kipróbáld a kirándulás előtt, ha úgy gondoltad, hogy nehézségeid lesznek vele? Akár a valódi természetben (erdőben, mezőn, kertben) vagy akár otthon a fürdőkádban, zuhanyzóban, ha előbbiek nincsenek a közeledben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!