Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik a menstruációm?

Miért késik a menstruációm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában tapasztalom hogy fura a menstruációm. Előző hónapba 38 napos volt a ciklusom ami szokatlan, de akkor normális szokásos vérzésem volt. Most a 39.napon járok és az elmúlt 2 napban barnázás volt.

Szexuális életem előző ciklusom elején volt még a volt barátommal, így a terhességet kizárnám. Illetve kiváncsiságból csináltam terhességi tesztet természetesen negatív. Esetleg tippek hogy mit csináljak? 21/L

2021. dec. 13. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Vannak ételek/italok amikk előrébb hozzák a menstruációt. Pl: torna, rozmaring tea, meleg fürdő.

De egy biztosan van csomó étel meg ital ezeken kívül én ezekkel próbálkoznék.

Vagy ha ittál ettél olyat ami késlelteti a mensidet az is lehet

Azóta megjött?

2021. dec. 13. 22:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. De erős alhasi görcsöm van, mintha meg fog jönni érzés.
2021. dec. 13. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Esetleg nem voltál nagyon stresszes az elmúlt hónapban? Nekem attól néha nagyon fel tud borulni a ciklusom.

Mindenesetre ha továbbra sem jön meg, azért menj el orvoshoz, nehogy valami baj legyen a háttérben!

2021. dec. 13. 23:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem éreztem különösebb stresszt az életemben. Volt egy egyetemi vizsgaidőszakom, de az nem volt megterhelő, viszont leálltam a sporttal 2 hónappal ezelőtt. Azon gondolkodtam hogy lehet az. Illetve nem tudtam hazautazni mert elfogytak a repülőjegyek, szóval Texasban töltöm a karácsonyt. Lehet ez is közre játszik
2021. dec. 14. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!