Miért késik a menstruációm?
2 hete hüvelyi fertőzésem volt, laktózérzékeny vagyok és eléggé fel van borulva a étkezésem is. 3 hete elszakadt a gumi szex közben is, de csinaltam tesztet negatív lett. Mi lehet az oka? Normális, hogy késik?
19/L
Mikor csináltad a tesztet? Csak azért kérdezem, mert minimum 2 hétnek el kell múlnia az aktus után, hogy valós eredményekre számíthass. ( de legjobb a 3-4 hét )
Egyébként sok dologtól késhet, nem csak baba dolog lehet ( keress rá a neten, sok oldal leírja részletesen, nézd meg mi igaz rád ). Ha rosszabbul érzed magad idővel, hányinger, mellfájdalom, tipik terhes jelek, tanácsolom hogy vegyél még egy tesztet és csekkolj újra. Illetve ne parázz rá, tudom nehéz de csak megnehezíted magadnak a dolgot és mivel mégjobban stresszelsz annál jobban késleltetheted. Ismerős az érzés mert ameddig nem szedtem a fogamzásgátlót, nálunk is volt hogy szakadt a gumi, és szarrá izgultam magam, tök feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!