Szerintetek miért késik 3 napja a menstruációm? Többi lent.
Igen, csináltam tesztet kettőt is, szerencsére negatív. De egyébként sem lenne nagyon okom aggodalomra, mert párommal mindig óvszerrel védekezünk, ebben a hónapban sem volt semmi komplikáció, hiszen feltűnt volna. A ciklusom 24-38 nap között mozog, de mostanában a leghosszabb az 38 napos volt. Most a 36. napban vagyok, és semmi, de semmi jele annak, hogy meg akarna jönni. Én már nagyon aggódom. Hogyan tudnám meghozni a menstruációmat szerintetek? Vagy valami katasztrófa folytán lehet hogy mégis terhes vagyok? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Köszi a tapasztalatokat előre is.
Nem kell előrébb hozni várj még, utána menj nődokihoz, ha a tesztek negatívak, akkor nagyon nagyon kicsi az esely, hogy terhes lrnnél... Hany éves vagy?
22n
24 éves vagyok, szóval már jócskán be kellett volna állnia, de ami azt illeti sohasem volt rendszeres, max ilyen 4 hónapokig.
A tablettát most szeretném elkezdeni újra, mert régebben szedtem, (igen, doki néni is mondta, hogy ez nem oldja meg),de ahhoz hogy el tudjam kezdeni az kell hogy megjöjjön... Szóval ördögi kör ez.
Holnap reggel első vizeletből tesztelek megint, de remélem mielőbb jelentkezik. Egyébként is nagyon aggódós vagyok ebben a témában, szóval azért szurkoljatok hogy ne legyen semmi.
Igen, de annak már 4 hónapja, és akkor nem kavart be.
Na, de végre ma reggel, a ciklusom 41. napján megjött!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!