9 napja késik a menszeszem, kimutatja a teszt ilyenkor már a terhességet?
1 vagy 2 napos csúszás szokott lenni, de ilyen sok nem.
Semmi görcsölést, sem mellfeszülést nem érzek sajnos.
Azt tudom, hogy a tsh-m 5-ös, így erre is gondoltam, hogy ez okozhatja a késést, de már 3 éve ennyi a tsh-m és sok orvos azt javasolta nem ad erre gyógyszert csak majd mielőtt babát szeretnék esetleg. Meg menszesz bajom nem volt eddig a tsh-m miatt.
Van párom is, igazából, ha teherbeesnék nem lenne gond, mert a feltételek adottak, de csak fél év múlva gondoltunk próbálkozni.
Középidőnél betette gumi nélkül a fitymáját szex előtt.. szóval kbm 2-3 centire lehetett bent, annál bejjebb nem engedtem. Ez vagy 1-2x megtörtént.
Ettől függetlenül végig mindig csak gumival védekezünk.
Ő azt mondta ettől akár terhes is lehetek, én kizártnak tartom. Szerintem Szűz Mária lennék, ha ettől terhes lennék.
Szerintetek kimutatja a teszt...?
Rendben veszek egy tesztet akkor, csak én mindidáig teljesen feleslegesnek tartottam, mert szerintem ez nem ilyen könnyű. Lehet én hiszem rosszul, de szerintem a "véletlen" teherbeesés valós közösüléssel történik. Max nem megy el a férfi.
Bár jobban örülnék egy terhességnek, mint vacak hormonrendszernek az is biztos.
Köszi a válaszokat!:)
Jó elírtam akkor, de biztosan értitek!
Megjött mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!