Az lehet, hogy a fogamzásgátló elhagyása utáni hónapban nem jön meg a menstruáció? Vagy csak sokat késik?
Figyelt kérdés
Letettem a fogamzásgátlót, miután elfogyott az utolsó szem, rendre megjött a menstruációm a szokásos napon.
Nyilván így fog.gátló nélkül már nem lesz többé ilyen, hogy "szokásos nap", ezt tudom. De utoljára november 9-én jött meg, ma pedig már december 13 és még mindig semmi...lehet, hogy most a megbolygatott hormonrendszer miatt decemberben kimarad?
2021. dec. 13. 13:27
1/3 anonim válasza:
Akár fél év is eltelhet míg újra normalizálódik a hormonháztartásod. Nyugi, ne idegeskedj miatta.
2/3 anonim válasza:
Bármi lehet, egyelőre pár napot késik, nem biztos, hogy kimarad. Egyáltalán milyen volt a ciklusod előtte? Illetve ha szexeltél védekezés nélkül terhes is lehetsz, ha így van tesztelj.
3/3 anonim válasza:
Nekem másfél éven keresztül összevissza jött meg, pedig előtte tűpontos (2-3 nap eltérés max) volt a ciklusom. :(
Szóval rettentően összekavart bennem mindent, úgyhogy fogibogyó kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!