Menstruáció késés. Kinek mi a tapasztalata?
Sziasztok! A ciklusom 28 napos, mindig pontosan jött a nemvárt. (ritka mikor 1 napot is késett volna) Szedtem fogamzásgátlót, amit februárban abbahagytam. Előtte illetve utána is ugyanúgy időre jött meg. Mikortól abbahagytam, megszakításos módszerrel vagyunk együtt a párommal. A pé-t éreztem (két hete kB), előtte együtt voltunk (aznap hajnalban) és sajnos belém is ment.
4. napja késik a menstruációm. Teszteltem a késés 2. napjának reggelén (negatív)
Sajnos egy kicsit kétségbe is vagyok esve. Gondoltam arra is hogy a gyógyszer még most tisztul és felkavarta ciklusom, vagy a terhességre. Nem tudom mikor teszteljek újra. (orvoshoz most nincs lehetőségem elmenni) Viszont nem akarok ráparázni sem és görcsösen tesztelgetni, mert annak se látom értelmét. A derekam fáj, a szokásos pms tünetek közül ezen kívül semmi mást nem érzek. Valakinek van tapasztalata ilyesmiben, volt-e már valaki hasonló szituba és mi volt a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!