Covid 19 betegség után menstruáció kimaradás? (oltatlan)
Sziasztok!
Októberben vették le a spirálomat, mert szeretnénk kistesót. Rendre november 1-én megjött, a következőt december 5-re vártam, de már 8 napja késik. 5 db teszt negatív, így a terhességet kizártam.
November 17-én pozitív lett a covid tesztem. 3 napig voltam lázas, köhögés, orrfújás... semmi extra.
Google barátom, csak annyit mondott, hogy oltás után mi lehet, betegség után nincs nagyon infó :(
Magán nőgyógyászom adott is februárra időpontot 😂
Hogy mi a kérdés én sem tudom. Talán, meddig várjak? Mi lehet a gond? Tapasztalt más is ilyet?
Köszönöm a segítséget!
Szia kérdező!!!
Én vagyok a te embered. Szintén oltatlan, 22 éves lány vagyok, nov. 15-én lettem pozitív. 7 napot késett a menstruációm, végül megjött.
Kérdés: szedted-e a favipiravir nevű gyógyszert? Ha igen, attól is lehet. Én szedtem, arra fogtam a késést. De lehetséges, hogy magában a vírusban is van valami, ami megakasztja a ciklust.
Ugyanitt: Egy barátnőm szintén ugyanebben a szituban van, oltatlan, 43 napos ciklusa lett, mert nov. 5-én elkapta a covidot, és valamikor most jött meg neki is.
Szóval nyugi!! :) Létezik ez a jelenség.
Köszönöm utolsó!!!!! Semmi gyógyszert nem szedtem, bár a háziorvos felírta. (Nagyon sok gyógyszerre allergiás vagyok, így a favipiravirt eszembe se jutott beszedni)
Ma 12 nap késés után (43. napra) végre megjött. Kíváncsi leszek a következőre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!