Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Covid 19 betegség után menstru...

Covid 19 betegség után menstruáció kimaradás? (oltatlan)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Októberben vették le a spirálomat, mert szeretnénk kistesót. Rendre november 1-én megjött, a következőt december 5-re vártam, de már 8 napja késik. 5 db teszt negatív, így a terhességet kizártam.

November 17-én pozitív lett a covid tesztem. 3 napig voltam lázas, köhögés, orrfújás... semmi extra.

Google barátom, csak annyit mondott, hogy oltás után mi lehet, betegség után nincs nagyon infó :(

Magán nőgyógyászom adott is februárra időpontot 😂

Hogy mi a kérdés én sem tudom. Talán, meddig várjak? Mi lehet a gond? Tapasztalt más is ilyet?

Köszönöm a segítséget!

2021. dec. 13. 13:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem, hogy a covid miatt késik.
2021. dec. 13. 14:05
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Lehet a covidtól persze, az oltás "mellékhatasaként" is teljesen elfogadott.
2021. dec. 13. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Nekem oltás után 4 hónapig nem jött meg.

Voltam nőgyógyásznál. Semmit nem talált. Minden rendben volt. Ez tavasszal volt.

Azóta már megjott,és minden hónapban pontos.

Hogy van-e összefüggés nem tudom... érdekes...

2021. dec. 13. 16:58
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi valaszokat :)

Sajnos fogalmam sincs mitől lehet, de a januárban felkeresek egy másik orvost.

2021. dec. 13. 23:14
 5/12 anonim ***** válasza:

#2, 3 írta, hogy oltatlan.

Kérdező!

Mindenképpen konzultálj az orvosoddal, de bármilyen fertőzés, láz, stressz, táplálkozási szokás megváltoztathatja a ciklust. Akkor van gond, ha fél évnél tovább fennáll a probléma.

Ovulációs tesztet próbálj használni, az a terhességet is hamarabb kimutatja (Lesz egy ovulációs pozitív teszted, majd pár napig negatív lesz, de ha teherbe estél, az ovulációs teszt hamarabb mutatja , mint a terhességi)

Egyéb tünet nincs?

2021. dec. 13. 23:24
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
#5: Akkor olvasd el mégegyszer a #2-t hátha most megerted, mit írtam.
2021. dec. 14. 07:19
 7/12 A kérdező kommentje:

Semmi változás nem volt, ugyan úgy étkezek, szokás szerint semmi sport xD Itthon vagyok a 1,5 éves gyerkőccel nem vagyok stresszes, nem szoptatok.

Kicsit most elszomorodtam, nem tudom miért maradt ki.

+ találtam itthon még egy tesztet, szóval a 6. terhességi teszt is negatív :(

2021. dec. 14. 10:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lelki oka is lehet a menses késésének, pl stressz, környezetváltozás miatt.
2021. dec. 14. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Mivel az oltás is hasonló immunválaszt vált ki ( elméletileg, hiszen ezért fejlesztették ki) mint egy lezajlott betegség, ezért gondoltam, hogy lehetnek hasonló tünetek utána.(3 as voltam)
2021. dec. 14. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én se találtam magyarul hanem csak angolul mert kevés kutatás volt eddig ami ezt vizsgálta. Eleve 2 éves a COVID19 (elvileg), sok mindent nem tudnak a tudósok se. Amit találtam az azt írja hogy igen lehet változás maga a vírus miatt de valószínű stressz alapú csak. De ki tudja
2021. dec. 14. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!