Covid 19 betegség után menstruáció kimaradás? (oltatlan)
Sziasztok!
Októberben vették le a spirálomat, mert szeretnénk kistesót. Rendre november 1-én megjött, a következőt december 5-re vártam, de már 8 napja késik. 5 db teszt negatív, így a terhességet kizártam.
November 17-én pozitív lett a covid tesztem. 3 napig voltam lázas, köhögés, orrfújás... semmi extra.
Google barátom, csak annyit mondott, hogy oltás után mi lehet, betegség után nincs nagyon infó :(
Magán nőgyógyászom adott is februárra időpontot 😂
Hogy mi a kérdés én sem tudom. Talán, meddig várjak? Mi lehet a gond? Tapasztalt más is ilyet?
Köszönöm a segítséget!
Nekem oltás után 4 hónapig nem jött meg.
Voltam nőgyógyásznál. Semmit nem talált. Minden rendben volt. Ez tavasszal volt.
Azóta már megjott,és minden hónapban pontos.
Hogy van-e összefüggés nem tudom... érdekes...
Köszönöm az eddigi valaszokat :)
Sajnos fogalmam sincs mitől lehet, de a januárban felkeresek egy másik orvost.
#2, 3 írta, hogy oltatlan.
Kérdező!
Mindenképpen konzultálj az orvosoddal, de bármilyen fertőzés, láz, stressz, táplálkozási szokás megváltoztathatja a ciklust. Akkor van gond, ha fél évnél tovább fennáll a probléma.
Ovulációs tesztet próbálj használni, az a terhességet is hamarabb kimutatja (Lesz egy ovulációs pozitív teszted, majd pár napig negatív lesz, de ha teherbe estél, az ovulációs teszt hamarabb mutatja , mint a terhességi)
Egyéb tünet nincs?
Semmi változás nem volt, ugyan úgy étkezek, szokás szerint semmi sport xD Itthon vagyok a 1,5 éves gyerkőccel nem vagyok stresszes, nem szoptatok.
Kicsit most elszomorodtam, nem tudom miért maradt ki.
+ találtam itthon még egy tesztet, szóval a 6. terhességi teszt is negatív :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!