Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fiúk, férfiak ti mit gondoltok...

Fiúk, férfiak ti mit gondoltok a menstruációról?

Figyelt kérdés

2021. dec. 9. 20:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
37%
#20 Irónia?
2021. dec. 10. 22:58
 22/42 anonim ***** válasza:
81%

21

Sajnos nem.

[link]

Tudod melyik tanár fogja bevállalni, hogy ilyenről beszéljen...? Nem hiányzik egy lecseszés senkinek.

Majd felvilágosítja őket az internet, meg egymást buli után...

2021. dec. 10. 23:10
 23/42 anonim ***** válasza:
31%

Én nőként is nevetségesnek és szánalmasnak tartom, amikor valaki annyi miatt rinyál, mert menstruál. Ez egy természetes élettani folyamat, pont ugyanolyan, mint az evés, ivás, légzés, wc használat. Azzal bezzeg nincs bajotok, mi? :D

Már csak azért is lenézem a többi lányt, mert ennyire hisztisek és életképtelenek.

17/L

2021. dec. 11. 20:36
 24/42 anonim ***** válasza:
58%

17. 🤣

Jaj, jaj, 17 évesen még én is ennyire nagyon emancipált okostojásnak hittem magam.

Akkor most felhomályosítalak: még egyugyanazon nőnek is változik élete során a ciklusa, fogsz te még kb. a padlón vonaglani a görcsös fájdalomtól és elátkozni egykori naiv kis önmagadat, legalább 1-2 alkalommal fogamzóképes életszakaszodban. 🤣

De csak nézz le másokat, ez amúgy is olyan felnőttes dolog. Ja nem, inkább a pszichopatákat jellemzi az együttérzés teljes hiánya...

2021. dec. 11. 21:35
 25/42 anonim ***** válasza:
54%

"Fiúk, férfiak ti mit gondoltok a menstruációról?"

Egyrészt egy természetes dolognak tartom, másrészt egy kib.szásnak a természet részéről.

Az ilyenkor távozó vér és egyebek nem undorítanak egyáltalán.

2021. dec. 12. 20:48
 26/42 anonim ***** válasza:
35%

24.

"Akkor most felhomályosítalak: még egyugyanazon nőnek is változik élete során a ciklusa, fogsz te még kb. a padlón vonaglani a görcsös fájdalomtól és elátkozni egykori naiv kis önmagadat, legalább 1-2 alkalommal fogamzóképes életszakaszodban. 🤣"

Hát, persze. XDD

Egeszséges nőnek nem okoz semmilyen problémát annyi, hogy menstruál. Fel lehet háborodni. Nekem sem fájt soha és anyámnak, de még a nagyanyámnak sem. És láss csodát, mindketten képesek voltak gyermeket szülni. Na, vajon miért? :D

Egyébként meg nekem soha életemben nem volt semmilyen fájdalmam, ugyanis én egy erős, egészséges nő vagyok. Még az sem fájt nagyon, amikor két helyen el volt törve a karom, pedig az egy igazi, veszélyes sérülés, ellentétben a ti szánalmas menstruációs cirkuszotokkal.

Azon meg nem hatódok meg, hogy kaptam egy pszichopata diagnózist a hozzá nem értőktől itt, a Gyakori Kérdéseken. Manapság úgyis mindenkire ezt mondják, aki nem szipatikus valamiért.

Vonagoljatok csak a semmiért a fájdalomtól. Az életképes emberek jót röhögnek rajtatok.

2021. dec. 13. 03:17
 27/42 anonim ***** válasza:
47%

26: 17 év minden tapasztalatával.

Majd 10 év múlva térjünk vissza ugyan erre a témára. Addig gyereknek számítasz. Bocs.

2021. dec. 13. 09:22
 28/42 anonim ***** válasza:
36%

28.

A koromon kívül semmibe nem tudtál belekötni. Ezek szerint nem csak életképtelen vagy, hanem még hülye is.

Egyébként meg, mint mondtam, akinek a semmi is fájdalmat tud okozni, az süllyedjen el szégyenében. Most pedig nyugodtan lehet vonaglani a szörnyűű fájdalmaitokban. Szánalmasak vagytok.

Tíz év múlva pedig, ha nagyon akarjátok, majd megint fogok ide írni és ismét el lesztek küldve a fenébe. 17/L

2021. dec. 13. 15:43
 29/42 anonim ***** válasza:
51%

#29 szimplán nincs élettapasztalatod és ebbe a semmibe kapaszkodva írtál véleményt.

Amint látom neked még a kamasz kori hisztik nem értek véget, de te már felnőttnek érzed magad...

Ez a mindenki hülye rajtad kívül hozzá állás igen jellemző tünet ebben a korban :)

Na ezért nem vesznek komolyan.

2021. dec. 13. 16:16
 30/42 anonim ***** válasza:
38%

30.

Nem érdekel, hogy komolyan veszel-e, vagy sem.

17 éves lányként van tapasztalatom a témában, mert én is menstruálok három éve. Ha olyan szörnyűű és borzalmas dolog lenne, ennyi idő alatt már feltűnt volna.

Nevetségesnek tartom azt, amikor egy egészséges nő erre hivatkozva ellóg az iskolából vagy a munkahelyéről, sajnáltatja magát, cirkuszol és másokkal akarja elvégeztetni a feladatait. Egyszerűen mondva, úgy tesz a semmiért, mintha halálos beteg lenne. Aki élősködik a környezetén, az szégyellje el magát!

És meg az ilyenek képzelik magukat felsőbbrendűnek, mondván, hogy ők majd milyen könnyen fognak szülni. Hát persze. :DD

Undorítóak.

Bárcsak nekem is a menstruáció lenne a legnagyobb "problémám"!

2021. dec. 13. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!