Férfiak os menstruálnak?
Figyelt kérdés
Én ezt sosem értettem, nekik is van vlmi rendszeres dolog, nyilván nem vér?
Kérlek ne szúrjatok le, de kivancsi vagyok rá, és nem értem😇
2021. nov. 26. 21:40
2/13 anonim válasza:
Nem, a nőknek is csak azért van, mert nagyon leegyszerűsítve a menstruáció szükséges ahhoz, hogy képes legyen teherbe esni és kihordani a babát. Mivel a férfiaknak nincs méhük, így semmi ehhez hasonló sincs náluk.
3/13 anonim válasza:
tudni kéne mi is az a menstruáció és akkor tudnád, hogy a férfiaknál van vagy nincs.
4/13 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2021. nov. 26. 21:46
5/13 A kérdező kommentje:
3as tudom h mi az, de csak vlmi olyasmira gondolok, lehet h hülye kérdés, de nem olyen mint a magömlés?????
2021. nov. 26. 21:53
7/13 anonim válasza:
A nőkben születésüktől fogva megvan az összes petesejtjük (még magzat korukban megtermelődik), amik közül minden hónapban egy megérik, és ha nem termékenyül meg, a méh belső rétegével együtt vérzés formájában távozik. A férfiakban ezzel szemben folyamatosan, a pubertástól kezdve egész életük során termelődik újonnan sok-sok millió hímivarsejt, amik egy ideig tárolódnak, aztán vagy az ejakulátummal távoznak, vagy bent elhalnak, lebomlanak. Szóval igen, ha valamivel párhuzamba akarod állítani a nők menstruációját, akkor a férfiak esetében az a magömlés, de, mint láthatod, egészen más a kettő.
8/13 anonim válasza:
A férfiak nem menstruálnak. Ennek egyszerű oka van, nincs sem méhük, sem petefészkük. Ezek meg kellenek a menstruációhoz.
9/13 anonim válasza:
Nem menstruálnak a férfiak, de megfigyelték hogy a férfiaknál is van hormonális ingadozás havonta kb 2-3 napig, ami ciklikusan előfordul.
10/13 anonim válasza:
3-as:
Nem értem miért kellett ilyen degradáló választ adj.
Sokan nincsenek tisztában a menstruációjukkal, mivel nem tanítják meg nekik és egész egyszerűen éveken át fel sem vetődik bennük, hogy ennek mi értelme, csak szimplán tudják, hogy van havi egyszer.
Ezért nem a kérdezőt kell szidni, hanem a szüleit vagy az aktuális oktatási rendszert - ahol uram bocsá' még a szexről sem szabad mostmár beszélni 18 alatt, mert jobb burokba nevelni a gyerekeket a kormány szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!