Férfiak os menstruálnak?
Figyelt kérdés
Én ezt sosem értettem, nekik is van vlmi rendszeres dolog, nyilván nem vér?
Kérlek ne szúrjatok le, de kivancsi vagyok rá, és nem értem😇
2021. nov. 26. 21:40
11/13 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig jobb lenne ha ők menstruálnának.
12/13 anonim válasza:
Mindenről szó esik az iskolában is,de arról 1 hang sincs,ami nagyon is érdekelné a fiatalokat. Ha lenne,nem ide irányulnának ilyen,és hasonló kérdések.Persze ide is félve teszik fel,mert könnyen kerülhetnek kitiltásra .Tehát a probléma itt is adott.
13/13 gyik123 válasza:
5.
Talán az éjszakai magömlésre gondolsz, a “nedves álmokra”. Tini koromban gyakran előfordult, elég kellemetlen volt, mert elázott a pizsamám és az ágyneműm. Ilyenkor alvás közben, általában erotikus álmok kíséretében bekövetkezik a spontán magömlés. Felnőtt korban már ritkán fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!