A férfiak mért tartják undorítónak a menstruációt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 21:47
1/11 anonim válasza:
Szerintem csak nem elég tájékozottak, inkább "félnek tőle" mert ismeretlen, mintsem hogy undorodnának. Amúgy a vér fogalma a betegséghez, sérüléshez kapcsolódik, ez is magyarázhatja, ha néhányan ösztönösen "megijednek" tőle.
2/11 anonim válasza:
Én nem tartom annak és még egy barátomtól sem hallottam volna, hogy annak tartja... Lehet Te mozogsz rossz közegben, vagy nem tudom honnan hallottad. : ) 18/f
3/11 anonim válasza:
hát...mert tulajdonképpen undorító is, amellett h egy természetes dolog. a többi testnedvet is az emberek többsége undorítónak tartja, nem? ráadásul a férfiaknak ez idegen jelenség, nem tapasztalhatják meg soha, így kicsit ijesztő lehet egyeseknek.
4/11 anonim válasza:
az én párom nem tartja undorítónak. ugyanolyan természetes, mint a pisilés. sosem dugdostam a betéteim(a tisztákat, a koszosakat nyilván azonnal kukázom), sőt, nálunk a mensi alatti szex sem tabu.
5/11 anonim válasza:
Az én férjem kedvesen annyit szokott mondani rá, azért menstruálsz mert nőből vagy!!!
6/11 anonim válasza:
Az én Párom sem undorodik tőle.
Nálunk is van szex a menstruációm utolsó napjaiban.
Szerintem ez teljesen egyénfüggő, hogy ki undorodik tőle és ki nem.
7/11 anonim válasza:
Vizelet, széklet, nyál, takony, izzadság stb. Mondj valamit, ami az egyik emberből kifolyik és a másik azt magán szeretné látni:) Na ez is kb ilyen. Más kérdés, hogy nem nagy kunszt elviselni a "jelenséget", de ettől vonzóbb még nem lesz.
8/11 A kérdező kommentje:
nem kifejezetten a látványra gondoltam, hanem magára a tudatra! Ismerek egy pár olyan fiút, aki azt se bírja, ha a barátnőjük szóba hozza a dolgot
2010. jan. 21. 22:16
9/11 anonim válasza:
sztem azért, mert nemkíváncsiak arra h miért, és hogyan folyik a vér a hüvelyből, onnan amit aztán később ők nyalogatnak, és a péniszüket dugják bele. sztem ilyen egyszerű rá a válasz.
10/11 anonim válasza:
Én nő vagyok, korántsem prűd, de engem is rettenetesen zavar, hogy vannak olyan nők, akik a menstruációval, ciklussal, peteéréssel. folyással, hüvelygombával stb. ébrednek és fekszenek, az egész életüket kitölti, egyszerűen nincs jobb téma, ami eszükbe jutna.
Ez minden bizonnyal nyomasztó, mi több, undorító egy férfi számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!