Minden nő akar gyermeket? Milyen nő az, aki a lelke mélyén sem akar gyereket? Létezik egyálétalán iylen? Vagy csak azt mondják, de mégsem? Miért van ez? Milyen ok lehet az, amiért egy nő ne akarna gyermeket?
Gyakorlatilag erről szól a szerelem-szex kategória.Semmitől nem félnek jobban,mint a gyerektől.
Egyébként a magam részéről,csak úgy engedélyezném a szülést törvényileg,ha a pár mindkét fele egy bizonyos anyagi szint fölött él és bizonyítani is tudja a keresetét.
Bár ez a probléma inkább 50-100 év múlva lesz aktuális.
én nem akarok, a lelkem mélyén se. próbáltam már mélyen belegondolni, hogy van valaki akit igazán szeretek (ezt még el tudom képzelni, pedig a párkapcsolatokért sem rajongok annyira..), és vele úgy döntünk hogy gyerek.. de nem. inkább otthagynám, ha ezen múlna.
az hogy mi az oka, 1, nincs időm egy gyerekre, 2, nincs bennem ennyi felelősségérzet sem, hogy valaki másról kelljen gondoskodnom x éven keresztül, nem is akarok senkiről gondoskodni 3, a terhesség az egyik fóbiám, undorodom a gondolatától is hogy valami ott növekedjen bennem 9 hónapon keresztül, ha terhes nőt látok már akkor is rosszul leszek 4, a kisgyerek kifejezetten irritálnak ha 1 óránál tovább kell velük foglalkoznom (van egy 5 éves öcsém pl, szeretem meg minden de inkább távolról..)
Remélem valamennyire kielégítő volt a válasz.. Ja, most biztos én vagyok a gonosz génhibás, önző nőszemély, de nemigazán érdekel. Ettől még nem leszek rossz ember szerintem.
Második!
Akkor gondolom az Alien,sem a kedvenc filmed?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!