Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Covid oltásnak volt nálatok...

Covid oltásnak volt nálatok hatása a menstruációra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van itt olyan, aki Trisequenst vagy más hasonló hormonpótló készítményt szed, és a covid oltás után hónapokig nem jött meg a vérzése? Ha igen, melyik vakcinát kapta? Semmiképpen nem kívánok vitát indítani az oltás szükségességéről, szépen kérem, hogy erről ne kommenteljetek, csak ebben az egyetlen dologban szeretnék tapasztalatot gyűjteni. Nagyon köszönöm!

2021. nov. 30. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Több féle oltást is kaptam, semmi ilyen problémám nem lett
2021. nov. 30. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Sinopharm-al oltottak, semmi hatása nem volt a menzeszemre.
2021. nov. 30. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.
2021. nov. 30. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szedek semmit, de a Pfizer óta nem menstruálok (lassan fél éve, szóval nem átmeneti zavar). Kiderült, hogy valószínűleg PCOS-em van. Ami azért érdekes, mert oltás előtt tűpontos volt mindig a menstruációm. Nem azt mondom, hogy a Pfizer miatt van, de tuti, hogy az kavart meg valamit annyira, hogy most előjött.

Szóval én a helyedben nem azt adatnék, hanem valami mást, Janssent, vagy Astrát.

2021. nov. 30. 17:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :)
2021. dec. 1. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Negyes nekem sincs kozben egy egy csopp aztán semmi par nap mulva megint csipp csöpp
2021. dec. 1. 07:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Moderna kavart be, de hormonpotlást nem kapok.
2021. dec. 1. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
En oktoberben kaptam az 2. Pfizert nekem eleve a 28 naphoz merten csúszik a ciklusom mindig + - par napot, es nagyon feltem hogy bele fog jobban zavarni. Semmi ilyet nem tapasztaltam mert az egyik honapban 28 a masik honapban pedig 29. Napra jott meg. Az elso oltas utan tovabb tartott a menstruaciom es piciket erosebb volt, de azota semmi baj.:)
2021. dec. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!