Covid oltásnak volt nálatok hatása a menstruációra?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van itt olyan, aki Trisequenst vagy más hasonló hormonpótló készítményt szed, és a covid oltás után hónapokig nem jött meg a vérzése? Ha igen, melyik vakcinát kapta? Semmiképpen nem kívánok vitát indítani az oltás szükségességéről, szépen kérem, hogy erről ne kommenteljetek, csak ebben az egyetlen dologban szeretnék tapasztalatot gyűjteni. Nagyon köszönöm!2021. nov. 30. 08:44
1/8 anonim válasza:
Több féle oltást is kaptam, semmi ilyen problémám nem lett
2/8 anonim válasza:
Sinopharm-al oltottak, semmi hatása nem volt a menzeszemre.
4/8 anonim válasza:
Én nem szedek semmit, de a Pfizer óta nem menstruálok (lassan fél éve, szóval nem átmeneti zavar). Kiderült, hogy valószínűleg PCOS-em van. Ami azért érdekes, mert oltás előtt tűpontos volt mindig a menstruációm. Nem azt mondom, hogy a Pfizer miatt van, de tuti, hogy az kavart meg valamit annyira, hogy most előjött.
Szóval én a helyedben nem azt adatnék, hanem valami mást, Janssent, vagy Astrát.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :)
2021. dec. 1. 00:15
6/8 anonim válasza:
Negyes nekem sincs kozben egy egy csopp aztán semmi par nap mulva megint csipp csöpp
7/8 anonim válasza:
Nekem Moderna kavart be, de hormonpotlást nem kapok.
8/8 anonim válasza:
En oktoberben kaptam az 2. Pfizert nekem eleve a 28 naphoz merten csúszik a ciklusom mindig + - par napot, es nagyon feltem hogy bele fog jobban zavarni. Semmi ilyet nem tapasztaltam mert az egyik honapban 28 a masik honapban pedig 29. Napra jott meg. Az elso oltas utan tovabb tartott a menstruaciom es piciket erosebb volt, de azota semmi baj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!