Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális,ha 4 éve mensizek...

Az normális,ha 4 éve mensizek és eddig minden mensikor szenvedtem, most meg semmit nem érzek ?

Figyelt kérdés
Sziasztok .Lehet kicsi hosszú lesz,neharagudjatok.Szóval .4 éve menstruálok.Hogy őszinte legyek , a mai napig nem állt be normálisan, soha nem jött meg pontosan,mindig késett 1-2 hónapot, de volt hogy 5-6 hónap is kimaradt. Minden egyes ciklusomnál nagyon rosszul voltam eddig, hánytam, görcsöltem, a derekam konkrétan leszakadt. Majd ezelőtti hónapban 23.-án kellett volna hogy megjöjjön,azonban egy nappal előtte jött meg,amit csodáltam is,hiszen soha nem jött meg előbb illetve semmit nem éreztem abból hogy megvan, nem fájt semmim nem hánytam . Ma ismételten megjött a bajom 1 hét késéssel, viszont szintén nem érzek belőle semmit…Betétet használok és látom hogy konkrétan fekete vér folyik belőlem,sűrű -darabos. Neharagudjatok hogy ennyire indiszkrét vagyok,csak tényleg nemtudom hogy ez normális e,vagy forduljak orvoshoz vele? Hálásan köszönöm annak aki elolvasta . (17 )

2021. nov. 29. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ha mindig elviselhetetlenül rosszul voltál és hánytál, érdemes ezt elmondani egy nőgyógyásznak. És ne hagyd magad lerázni, van az a fájdalom ami már nem normális. Szintén ne engedd hogy tablettát tukmáljon rád, vizsgáltasd ki magad.
2021. nov. 29. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
62%
Ez az elviselhetetlen rosszullét nem normális. Belebeszélik a lányok/nők fejébe, hogy ez ilyen, el kell viselni, de ez nem igaz. A pár nap csúszás nem probléma, 3 éve menstruálok én is, sosem pontos, de ha ennyire durva alhasi görcseid vannak, ajánlatos megnézetni. Ja, és a konkrétan fekete vér sem jó jel, pirosnak, vagy legalábbis bordónak kéne lennie a menstruáció közepén. Az elején és a végén még a barnázás oké.
2021. dec. 1. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!