Vesekő vagy húgyúti fertőzés?
Felfazas jellegu panaszokkal mentem haziorvoshoz.
Neztek vizeletet de az tiszta volt, megis kaptam 3 Monural port hogy szedjem be, mert "lehet kezdetleges felfazas".
Ebbol 1et mar bevettem de meg nem javult.
A panaszaim: neha vesetajeki fajdalom de inkabb a hugyholyagom faj meg az alhasam es folyamatosan azt erzem pisilnem kell.
A vizelet nem csip, legalabbis nem mindig csak az utolso par cseppnel.
A kerdesem a kovetkezok lennenek..
Ha beveszem az osszes monural port es nem javul a helyzet akkor ezzel a problemaval fordulhatok a nogyogyaszomhoz? Egy ultrahangra? Sajnos az urologian nincs mostanaban idopont de elegge nehezen viselem es jo lenne tudni hogy mi all a hatterben. Azert bizom benne hogy segiteni fog a por de ugy gondolom hogy mar egynek is javulást kellene hoznia akar egy kicsit is
A Monurallal az a baj, hogy csak akkor használ, ha időben kezdik el alkalmazni. Ettől függetlenül szedd végig, hátha segít.
Amiket leírsz, tipikus húgyúti fertőzés tünetek. Ha nem használ a Monural, nagyon gyorsan menj újra orvoshoz antibiotikumért.
Lehet még próbálkozni a D-mannóz porral, de az meg csak akkor használ, ha e-coli okozza a fertőzést.
Igyál minél többet, hogy tisztuljanak a húgyutaid.
Mielőbbi jobbulást!
Iszok rendesen már hányingerem van annyit😅 de ennél is ihatnék még többet..
Nagyon bízom benne hogy segíteni fog.
Nagyon köszönöm és a válaszokat is 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!