Mennyire veszélyes az abortusztabletta?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos arra került sor, hogy abortusz, sokat olvasgattam és hallottam a tablettáról, esetleg volt már valakinek, megosztaná velem a tapasztalatokat?
Sokmindent olvastam róla, szapora pulzus, hányás stb…
ma 14:42
1/6 anonim válasza:
Mivel elég komoly görcsöket és vérzést idéz elő, hogy kiürítse a méhet, természetes hogy rosszullétet okozhat.
2/6 anonim válasza:
Itthon nem kapsz, max Bécsben. Durva mellékhatásai vannak, utóhatások se mesések.
3/6 anonim válasza:
A 2-est kiegészítve, sok esetben nem elég hatásos, utána a mütéti befejezésre is szükség lehet
4/6 anonim válasza:
Jobban jársz a műtéttel, az itt is legális. Valóban szükséges lehet a tabletta után műtéti befejezés is, egyénfüggő, ki mennyire van rosszul, de görcsre, erős vérzésre számíthatsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen olvastam, hogy erős görcsöt okoz, igen utazom jövőhéten Ausztriába.
ma 15:25
6/6 A kérdező kommentje:
2-es az utóhatásokról mit gondolsz, mik lehetnek?
ma 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!