Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más állaga lett a folyasomnak....

Más állaga lett a folyasomnak. Normalis?

Figyelt kérdés

Nem tudom mitől lehet nem szedtem semmilyen új gyógyszert mostanában és még szűz vqgyok .

Tegnap vettem észre hogy más az állaga ilyen takonyszeru átlátszó bocsánat a szóért de tényleg, nem viszket és nincs kellemetlen szaga és mintha néha szurna a hasam alja.

Kérlek segítsetek.

A nőgyógyászhoz már kértünk időpontot és február 3ra kaptam

Szóval jó lenne addig tudni valqmit

tegnap 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy simán ovulálsz?
tegnap 20:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom 11 nap múlva jön meg de nem szokott ilyen lenni
tegnap 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez valószínűleg teljesen normális. Mikor kezdődött az utolsó menstruációd? Valószínűleg csak most tartasz az ovulációnál, ami annyit jelent, hogy épp termékeny időszakban vagy. Ilyenkor megváltozik a folyás állaga is (ha valaki nem szed fogamzásgátlót), ez természetes.

Ezt nézd meg, főleg a második felében pont erről van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=Ko6zUGZqrJA

tegnap 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:

26.an kezdődött az utolsó menstruációm és azt írja a naptáramba hogy 7.en ovulaltam

Köszönöm a videot

tegnap 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az csak becslés és mivel egész közel vagy hozzá, lehet ez. Ha még nagyon fiatal vagy, akkor az is lehet az oka annak, hogy most tapasztalod ezt először.
tegnap 20:37
 6/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok
tegnap 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem ez reális lehet, de őszintén szólva arra nem emlékszem, hogy nekem mikor tűnt fel először. Azt viszont tudom, hogy már egyetemre jártam, mikor összeraktam a képet, hogy mégis mitől ilyen, addig letudtam annyival, hogy amíg átlátszó vagy fehéres, nem büdös és nem viszket, nincs baj és ez amúgy se tart sokáig. Szóval egyáltalán nem gáz, hogy kicsit megijesztett. Ha hamarosan "elmúlik", majd a következő ciklusod nagyjából ezen a részén megint ezzel találkozol, akkor már fogod tudni, hogy minden a legnagyobb rendben. És ha tényleg csak ennyi, akkor orvoshoz is teljesen felesleges elmenni miatt.
tegnap 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!