Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális hogy fura szaga van...

Normális hogy fura szaga van a "folyásomnak" ami igazából spermiummal keveredett az aktus utáni 1 napban?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, de ezt a szagot mindig érzem... Se hasfájás, se semmi nincs ami fertőzésre utalna
2008. aug. 20. 11:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem,és sztem még más nőtársainknak is ilyen szokott lenni az "illata".Sőt,még a fehérneműé is,ha nem távozott a nemiváladék teljesen,és véletlenül a fehérneműre kerül,de ez elmúlik 1-2nap múlva,ahogy kiürülsz.Fertőzést nem jelez minden esetben fájdalom,vagy fura érzés.Ha nagyon zavar,és megmarad minden nap a zavaró "illat",akkor keresd fel az orvosod.Valszín semmi gáz,de legalább megnyugszol.Sok sikert a babához,viszont egy jó tanács:Teherbeesés előtt egy alapos nőgyógyászati kivizsgálás nem árt,amit egy szakrendelésen el is végeznek Neked,manuális vizsgálat,hogy méhszájjal,hüvellyel minden ok-e,citológia,kis beszélgetés a dokival a háttérről,így megkérdezheted a kellemetlenséget is,és ha minden ok,akkor nem kell attól tartanod,hogy egy megbúvó tünet nélküli fertőzés miatt esetleg elveszíted a pár hetes babádat.Sok sikert.Egy öreg róka
2008. aug. 20. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, mivel 1-2 nap, amíg kiürül belőled a spermium. A szagot csak szex után érzed, vagy mindig? Mert ha mindig az már nem jó, keress fel egy orvost, de ha csak utána, akkor szerintem semmi baj!
2008. aug. 20. 11:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :-) Kedves második válaszoló: Csak szex után kb. 1 napig, vagyis max 24 óráig. Kedves első válaszoló: voltam kivizsgáláson, vagyis régebben sok gondom volt, helyretettek, elmentem februárban is és most júliusban is hogy nézzék meg minden rendben van-e, úgy találták igen. Tavaly P1 lett a citológia, az orvos mondta is vigyorogva hogy a szűz lányoké ilyen jó, a második meg p2, de ott volt mellette a szám és 2 különbség volt, úgyhogy az is majdnem p1 lett. :-)
2008. aug. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!