Miért fáj ennyire a tampon felhelyezése?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még és eddig betétet használtam, de szeretném kipróbálni a tampont. Amikor elkezdem felhelyezni annyira feszít, hogy egyszerűen nem vagyok képes megtenni. Mit tanácsoltok?2021. nov. 19. 18:12
1/3 anonim válasza:
nekem pl olyan szűzhártyám volt, hogy ugyanez volt, ha fel is ment, fájt, amint nem voltam szűz, felment
2/3 anonim válasza:
Tegnapelőtt már nem kipróbáltad?
3/3 anonim válasza:
Nekem is így volt az első alkalmakkor. Próbáld meg eleinte hanyatt fekve, felhúzott lábakkal, de előtte próbálj meg tudatosan lazítani, ott lent is! Csak akkor próbálkozz, ha bőséges vérzésed van, száraz hüvelybe nehezen megy fel a tampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!