Jo helyen van a tampon?
Figyelt kérdés
Sziasztok most kezdem el tampont használni most ebben a pillanatban 15 perce hogy feltettem, volt egy rész mikor fájt de most föntvan viszont érzem és nyom egy kicsit, de nem merem tovább nyomni, mert csíp ez normális, vagy ha igy nem teljesen felnyomva hagyom es a következő alkalommal majd egyre feljebb nyomom az igy jó?
Amugy még szűz vagyok fekve kezdtem el majd a végét gugoolva nyomtam majd a végé wc n ülve és most itt tartok.
2021. nov. 17. 19:07
1/27 anonim válasza:
Szerintem a lányoknak kellene inkább válaszolni, én pasi vagyok. A betét nem jöhet szóba? arra gondoltam hogy a szűzhártyád ne sérüljön meg. Hol vannak a nők?
2/27 anonim válasza:
Ha érzed hogy bent van és fáj akkor nincs elég mélyen, nyomd feljebb.
3/27 A kérdező kommentje:
De félek hogy nem azért fáj mert megsértette a tetejét vagy valami ilyesmi mert túl magasra nyomtam és megsértette.
2021. nov. 17. 19:36
4/27 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl szárazon nyomtad fel? Mini tampont használsz?
5/27 A kérdező kommentje:
Igen minit
Hogy lehet túl szárazon, bár lehet hogy ez a baj?
2021. nov. 17. 19:40
6/27 anonim válasza:
Ha nem vérzel eléggé, akkor fájdalmas lehet a felhelyezés.
7/27 A kérdező kommentje:
Hát ma van a második nap de szerintem vérzek eléggé, bár olyan szárazna érzem.
2021. nov. 17. 19:44
8/27 anonim válasza:
Mert sajnos a tampon a hüvely nedvességét is magába szívja.
9/27 A kérdező kommentje:
Csak az egyik oldalon kicsit kijebb all es sért...
Meg remélem hogy ha nemnyomtam be rendesen attól nem lyukad ki a szűzhártya...
És remélem nem azért fáj mert kilyukadt...
2021. nov. 17. 19:59
10/27 anonim válasza:
Én ugyan pasi vagy, de úgy tudom, hogy át kell tolni a szűzhártyán a tampont. De nem gond, ha elszakad, attól szűz vagy még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!