Jo helyen van a tampon?
Figyelt kérdés
Sziasztok most kezdem el tampont használni most ebben a pillanatban 15 perce hogy feltettem, volt egy rész mikor fájt de most föntvan viszont érzem és nyom egy kicsit, de nem merem tovább nyomni, mert csíp ez normális, vagy ha igy nem teljesen felnyomva hagyom es a következő alkalommal majd egyre feljebb nyomom az igy jó?
Amugy még szűz vagyok fekve kezdtem el majd a végét gugoolva nyomtam majd a végé wc n ülve és most itt tartok.
2021. nov. 17. 19:07
21/27 A kérdező kommentje:
Most fogom kivenni mar 3 es negyed oraja volt bent kicsit felek de majd utanna megprobalom mas szogben...
2021. nov. 17. 22:01
22/27 A kérdező kommentje:
Hogyan húzzam ki nagyon fáj?
2021. nov. 17. 22:03
23/27 anonim válasza:
Meg fogod a szárát és határozottan kihúzod. Nem fog fájni annyira de nyilván nem is kellemes mivel megvan duzzadva a vértől.
24/27 A kérdező kommentje:
Szerencsere sikerült kihuznim, kicsit megmozgattam egy picit fajt de turheto kb annyira van tele hogy az egesz piros a teteje kicsit feher es nem annyira nagy amennyire maximum fel tud puffadni...
2021. nov. 17. 22:10
25/27 anonim válasza:
Szerintem ne kínozd magad éjszakára tamponnal, teríts le egy törülközőt aztán kész.
26/27 anonim válasza:
Miért írtok ilyen hülyeséget, hogy ha 1 centire is betette a tampont, átszakította a szűzhártyát? Egyrészt az nem 1 centire van. Másrészt ha nem lenne rajta eleve egy kis lyuk, a vér se tudna átjönni.
27/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat szerncsére minden rendben van lehet hogy azert csipett mert meg szűk voltam, de majd még most is próbálkozok, és szerintem eggyre jobb lesz meg nem jó ha szárazon teszem be mert ekkor is csip...
2021. nov. 18. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!