Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon felhelyezés?

Tampon felhelyezés?

Figyelt kérdés
Most először használnék tampont, de egyszerűen sehogysem megy a felhelyezés. Mindig maximum a negyede megy csak be a tamponnak (OB-t vettem) és nem tudom tovább tolni a feszítő érzés miatt. Légyszíves adjatok valami jó tippet, mert ez nekem nagyon nem megy, és most hétvégén megyünk le nyaralni a Balatonra, ahol szeretnék fürdeni. Egyébként szűz vagyok, ha ez számít valamit.

2021. júl. 9. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Az OB mini tökéletesen alkalmas szüzeknek is!

Hogyan, milyen testhelyzetben próbálod, hogy nem megy...???

2021. júl. 9. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Most megvan az menzeszed, vagy szárazon előre gyakorolsz? Csak mert szárazon nem is fog bemenni.

A kulcs az egyébként, hogy legyél ellazulva. Van, akinek először guggolva könnyebb, vagy az egyik lábát felrakva valahová. De alapból egy terpesz elég. Előtte vegyél levegőt, és kifújás közben tedd fel, olyankor jobban ellazulnak az izmok.

2021. júl. 9. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
2021. júl. 9. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Terpeszben próbálkoztam és igen, most megvan.
2021. júl. 9. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem gugolva szokott a legkönnyebben menni
2021. júl. 9. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem guggolva, vagy wc-n ülve terpeszben a legjobb. Ez utóbbi esetben totál el lehet lazítani....
2021. júl. 9. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szűzként pl nekem sem ment fel, akárhogyan próblákoztam :( Szűk vagyok, és bizony néha még most is kell trükköznöm, pedig rendszeres nemi életet élek.
2021. júl. 10. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!