Miért fáj a tampon felhelyezése?
Figyelt kérdés
Próbáltam felhelyezni a tampont és nagyon fájt. Minit használtam,még szűz vagyok és felnyomtam amíg tudtam de akkor is nagyon fájt. Nem tudom mi a probléma. Utána még vagy 3 óráig fájt,mintha még bent lenne,pedig kihúztam. Szeretnék valahogy medencézni, a nyaraláson,de így nem tudok sajnos.2021. júl. 8. 19:52
1/5 anonim válasza:
Guggolva próbáld... vagy wc-n ülve, terpesztett lábbal. És lazítsd el magad.
2/5 anonim válasza:
Ha szűz vagy, előfordulhat, hogy nem elég nagy a rés a szűzhártyádon. Lehet, hogy rosszul teszed fel (olvasd el a tájékoztatót), vagy nem vérzel annyira, hogy könnyen felcsússzon, akkor érdemes betétet használni, hogy a hüvely fala ne sérüljön. A menstruáció görcsökkel járhat, teljesen normális bizonyos kereteken belül. Hány éves vagy, mióta menstruálsz?
3/5 anonim válasza:
szerintem az lehet a probléma, hogy száraz vagy, én már másfél éve használok tampont, de nekem is van, hogy ha pont akkor szeretném felhelyezni amikor épp nem folyik a vér annyira, akkor nem tudom betolni,és nagyon fáj ahogy "erőltetem" ilyenkor ki is veszem de még ezután is nagyon szokott fájni
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy 13 éves vagyok és 1 éve menstruálok.már 3. szor próbálkoztam ezzel és nem hiszem hogy száraz lennék mivel a menstruáció 1. Napjában vagyok.
2021. júl. 8. 22:38
5/5 A kérdező kommentje:
Már sikerült. Nagyon köszönöm mindenkinek aki írt.:)
2021. júl. 9. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!