Nagyon kínos problémám van,16 éves vagyok! Légyszi, Mit tehetnék?
szia!régen velem is ez volt!én pelust használtam neked nem lenne jó?
remélem segítettem
22/N
Menjetek orvoshoz...nem is értem, hogy mit szégyelltek ezen? Ha szervi, ha lelki oka van, nem ti tehettek róla.
Használhattok betétet, de az nem old meg semmit. Attól még nem derül ki, hogy mi okozza. És még csak tinik vagytok, nehogy kezeletlenül még súlyosabb legyen később. Mi van, ha teljesen inkontenensek lesztek csak azért, mert most nem mertek elmenni orvoshoz?
Lányok: Keressetek rá a neten erre a betegségre, vagy bajra. Így legalább lesz neve a dolognak, és megtudjátok, milyen orvoshoz kellene fordulnotok. Nos kerestek szintén a neten olyan fórumot, hogy az .......orvos válaszol. Megírjátok neki a kérdéseteket, panaszotokat, a szégyenlősségeteket is beleértve, ahogy itt tettétek. Ezer biztos, hogy találtok ilyent, és választ is fogtok kapni Egymással is vegyétek fel a kapcsolatot, és segítsétek egymást, ha valaki megtud valamit, osszátok meg egymással. Higgyétek el, a stressz is csökken bennetek, mert végre tesztek magatokésrt valamit.
Ui: semmilyen bajt, vagy betegséget nem szabad szégyellni. Nem a ti hibátok. Viszont az már igen, hogy nem gondoltok a leendő családotokra, nem kezeltetitek ki magatokat, és a rettegést átadhatjátok az utódjaitoknak.
Hol van az Edesanyad?
Tudod amikor valaki tetves lesz az nem szegyen, a szegyen az, amikor mar ezt tenyeszti!
Ezeknek a panaszoknak az ideg, a felelem az okozoja, de lehet mas kivaltoja is, de ez a gyakoribb.
Nem hiaba hangoztatjak, hogy egy gyermek elott nem kellene veszekedni, nem kellene fizikai fenyitest alkalmazni stb.
Amikor az ideg a kivalto ok, ott altalaban megfelelo nyugtato terapiaval ez megszuntetheto.
Elkell menni a haziorvoshoz, mert ezt igy elhanyagolni nem lehet.
Itt most az Anyukadnak van szegyelni valoja, mert nem tudom, hogy ezt, hogyan nem vette eszre, vagy miert nem tett lepeseket, akkor, amikor ez elkezdotott.
Ha semmi keppen nem akarsz orvoshoz menni, akkor megprobalhatod ugy,hogy gyogynovenyekkel es kozben talalsz 1 olyan relax technikat, ahol megtudod nyugtatni az elmedet, tehat ellazulsz,
s amikor ilyen formaban sem fog elmulni, akkor viszont az orvost nem lehet kihagyni,
de nem Te vagy az egyetlen, Aki ilyen problemakkal kuzd, mert nagyon sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!