Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ahol néznek iskolaorvosnál...

Ahol néznek iskolaorvosnál nemi szervet a lányoknak pontosan mit csinálnak?

Figyelt kérdés

Mármint csak meg kell mutatni, vagy csinál is valamit?

Egyik osztálytársammal felmerült a téma és mondta, hogy nekik is megnézték de nem akarja elmondani, hogy pontosan mit csinált az orvos.

2021. okt. 10. 11:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sose volt ilyen, pedig jó suliba jártam. Csak testsúly, látás, magasság, vérnyomás, mellbőség és ilyenek voltak alsóban, felsőben, gimiben, plusz egyszer okj-és képzés miatt (nappali tagozat)...
2021. okt. 10. 21:27
 22/26 anonim ***** válasza:
43%
Nekünk volt ilyen. Le kellett tolni a vizsgalatok vegen a bugyit ranezett majd mondta vegeztunk mehetunk ki.
2021. okt. 11. 07:40
 23/26 anonymousreview60 ***** válasza:
32%

Leszavazott #7 vagyok.

Kb. 1993-ban volt, nekem és a többi fiúnak megnézték, hogy mindkét here leszállt-e. Nem volt benne semmi perverz.

2021. okt. 11. 12:18
 24/26 anonim ***** válasza:
88%
Az sem iskolaorvosi kategória. Undorító hogy ennek teszik ki a gyerekeket.
2021. okt. 11. 12:24
 25/26 anonim ***** válasza:
81%
21#es vagyok: Nekünk a 2ezres években voltak ilyen vizsgálatok (95,96ban születtünk) párommal. Nekik is csak félmeztelenre kellett leöltözni (szóval lányoknak atléta és bugyi, fiúknak alsónemű) és amiket írtam, ugyanazok voltak a vizsgálatok, pedig nem egy suliba jártunk. Lehet megye függő(Hajdú-Bihar) vagy nem tudom. De itt ilyen biztos nem volt.
2021. okt. 11. 12:29
 26/26 anonim ***** válasza:
87%
23. Azt, hogy leszállt-e a here alhas tapogatással ellenőrzik, mivel ha nem száll le benne marad a hasüregben, amit érez az orvos. Nem szabadna a nemiszervet nézegetnie!
2021. okt. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!