Középiskolában az éves orvosi szűrés lányoknál mennyire részletes? Melleket át szokta tapintani az orvos? Vetkőzni csak felülről vagy teljesen kell?
Magasság, súly, testtartás, vérnyomás, látás, ilyenek. Bugyira, melltartóra kellett vetkőzni. Melleket nálunk sose tapogatott senki:) Utoljára talán nyolcadikban kellett levenni a melltartót, de azt is úgy, hogy háttal álltunk az orvosnak, mert a gerincet tapogatta át.
No para! ;)
Ne viccelj már! Nem nőgyógyászati vizsgálat lesz.
Ha levetetné a doki a bugyit, akkor eszetekbe ne jusson és szóljatok szüleiteknek!
Nálunk egyszer volt olyan h le kellett venni a felsőt
Melltartót nem de a felsőt is csak a hàt es vállak miatt
Gerinc stb
Ez nyolcadik után volt es női orvos szóval nem oerverzsegbol :)
Itt már többen is írtam és én is hallottam hogy van aki valóban levezeti a bugyit, és ágyra fel kellett feküdni,lábat terpeszben tenni picit.De erre nem következhetnek,elvétve fordul elő ilyesmi,ha ezt kérné megmondod ezt nem engedem de a többi vizsgálatot elvégezheti.Fiúknál gyakori a boxer lehúzatsa de nekik sem kötelező csak nem tudják és szólni sem mernek hogy nem engedik.
Mell vizsgálat ritkán előfordulhat,de erre sem következhetnek.
Kulturált helyen egyesével vizsgálják még titeket,ha többeteket akarnának egyszeres behívni mond meg a tanárnak,orvosnak hogy egyesével szeretnétek menni,ha nagyon szégyenlős vagy akkor szólhatok hogy csak az orvosi szobában akartok majd alsóneműt vetkőzni.
Más. bugyiig vetkőzöl le és alap vizsgálatok lehetnek.(magasság,súly,vérnyomás,lúdtalp,látás,hallás,gerinc,felső test sztetoszkópos vizsgálata,)
Sok helyen a nadrág is marad,csak a nadrág szárát kell felhúzni.
Nálunk ágyra kellett felfeküdni, és levenni a melltartót. Mellvizsgálat nem volt, de a doktornőnek ez volt a mániája. Mondjuk utolsó évben sikerült kicseleznek olyan sportmelltartóval, ami elég rugalmas volt, és csak felhúzta.
A fiúkkal lehúzatta a boxert, megvizsgálta a heréiket, meg hogy nincs-e fitymaszűkületük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!